Дневен хороскоп - петък, 16 юни 2017

Хороскоп

15-06-2017, 18:31

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 12 - 18 юни 2017

 

Овен

Повишава се вашият жизнен потенциал. Ще бъдете с добро самочувствие, което ще ви помогне в общуването и в работата. Съмненията на другите няма да ви разколебаят за това, което сте намислили.

     
 

Телец

Липсата на свободно време при Телците ще се компенсира от положителните емоции поради благоприятното стечение на обстоятелствата. Повишена сензитивност и впечатлителност особено при жените.

     
 

Близнаци

Възможно е да ви предложат нещо изгодно. Доверете се на интуицията си. Най-добре ще се чувстват спортният тип Близнаци, но да внимават за травми. Очаква се денят ви да завърши интересно.

     
 

Рак

Днешното влияние е благотворно за реализиране на вашите проекти. Жизненият ви потенциал, организаторските ви способности, личното обаяние и сексуалност имат тенденция към повишение.

     
 

Лъв

Ден за анализи и самооценка. Не бързайте да си правите прибързани изводи от нищо. Опитайте с всички сили да промените обстоятелствата към по- добро. Не е изключено да се наложи да проведете труден разговор.

     
 

Дева

Днешният ден ще се наложи да положите повече усилия, отколкото друг път. Възможно е да хвърлите много труд за незначителни резултати. Чувствата ви са искрени и дълбоки, но ще се чувствате неразбрани от другите.

     
 

Везни

Днес ще сте твърде пасивни. Време е малко да се задействате. Проявете повече инициативност и активност. Да плувате по течението може и да е по- удобно, но не и във вашия случай.

     
 

Скорпион

Жизненият ви потенциал е на средното равнище. Ще имате повод да се реванширате за нещо. Въпреки че за себе си сте на ясно в каква посока искате да вървите, то някои други хора биха оспорили това.

     
 

Стрелец

Денят ще премине във физическа и умствена активност. Положителните резултати ще откупят с лихва вложените усилия. Нараства желанието ви за нововъведения. На повечето от вас ще им се наложи да помагат на други хора.

     
 

Козирог

Днес лесно ще допускате грешки поради слаба концентрация. Ще срещате трудности. Възможно е да ви попречат с нещо или да има задръжки относно вашите намерения. Иначе денят е добър за вас и за личните ви контакти.

     
 

Водолей

Съществува вероятност да ви се открият неочаквани възможности, които биха могли да подобрят положението ви. Разбира се трябва да се възползвате, но с необходимата предпазливост. Не се предоверявайте на всеки.

     
 

Риби

Днес интелекта и действията ви ще бъдат несинхронизирани. Главата ви ще е заета с романтични мисли и трудно ще се адаптирате към работата. Помислете повече, преди да предприемете нещо по-съществено.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Човече, спри за миг сред тази забързаност и  надпревара с времето. Подари си например един невинен миг на удоволствие, само няколко минути. Спри за кратко някъде, където няма да те обезпокояват /до някое дърво или иди в парка/ отпусни се и се погрей на все още пролетното слънце. От кога не си правил това? Почувствай топлината върху себе си. Слънчев лъч наднича игриво и намигва през клоните на дърветата. Усмихва се топло и прелъстително. Нежно се плъзга по тялото, гали кожата, обгръща те с меката си топлина. Толкова далечно, а в същото време толкова осезаемо. Слънчеви зайчета прескачат наоколо. Примижваш с очи мечтателно. Сякаш се изпълва цялата ти душа с нежност и огнена страст. Обзема те състояние на възвишеност, покой, спокойствие, умиротворение. Меката топлина на слънцето се разлива по тялото ти, затопля кръвта ти, изпълва всяка клетчица с нов живот. Върховно удоволствие и особена чувственост те обзема. Колко са прекрасни дори късно пролетните слънчеви краски!