Слънчев календар - четвъртък, 15 юни 2017

Хороскоп

14-06-2017, 18:34

Снимка:

bulgaria.utre.bg/ архив

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

27 слънчев ден – Денят е посветен на Небето (защитният покров над Земята). Отваря се небесната врата и Висшите сили говорят с нас чрез небесните знаци.

Тотем на деня е Лястовичката, символ на всеобщата любов, благата вест.

Препоръчва се повече време да се прекара на открит въздух и разходки пеша, по-малко в затворени помещения. Молете се за близки, за себе си, молитвата ви ще бъде чута. Да се съблюдават правилата за общуване. Дръжте се така, сякаш сте под контрола на 1000 очи, тъй като в този ден сте под контрола на Небето. Бъдете пасивни, естествени. Жените да не използват козметика. Благоприятно е за пътуване, за запознанства, за контакти, за гостоприемство, подаръци, физически практики. Не се препоръчва да се спускате под земята и в шахти, тунели, да копаете земята, гробове. Избягвайте сексуалните контакти. Не трябва да лъжете и да пушите в този ден, както нито да се бръснете, нито да се подстригвате. Ден за обмяна на парите. Противопоказна е измяната.

Диета - Храната трябва да бъде лека и разнообразна, течна и да не е сладка. Спете при вдигнати завеси.

Облекло - Цветове на деня са светло синьо и златисто. Откажете се от зелени и кафяви тонове.

Небесни знаци – Научете се да четете писанията по небето. Ако три пъти видите на небето облак с една форма, приемете го като знак за промяна в живота, често чрез трудности.

Да попаднете под дъжда, когато свети слънцето е знак за богатство и щастие.

Падане от височина е знак за замърсяване.

Ако видите искра, светлина при късо съединение, бъдете внимателни, това е предупреждение за вас, че водите неправилен живот и е по-добре да се покаете. Небето изказва своето недоволство от вас.

В този ден трябва да гледате небето и да задавате въпроси. Падащи звезди, метеорити отговарят на вашите въпроси. За мъжете, ако падне вляво – това е положителен отговор, ако падне вдясно е отрицателен отговор. За жените е обратното. Ако в небето се появи нещо като букви – на вас ви се дава дарът на пророк, за да възвестявате другите. Ако нищо не виждате особено в този ден, значи вашият Ангел-Пазител ви е оставил към този момент.

Ако загубите или счупите ключ – знак за отхвърляне на връзки с дома. Ако ви се заплете връзката на обувките – лошо въздействие има върху вас.