Дневен хороскоп - четвъртък, 15 юни 2017

Хороскоп

14-06-2017, 18:28

Снимка:

bulgaria.utre.bg/ архив

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Ако следвате вътрешната си интуиция, можете да направите успешни вложения. Внимавайте поради прекомерна емоционалност да не се въвличате в скандали и разправии с колегите си, бъдете предимно толерантни към другите. 

     
 

Телец

Ден изпълнен с много работа, но неутрален в много отношения. Жизненият ви тонус се повишава заедно с нарастващата емоционалност. Избягвайте окончателни решения по важните въпроси. 

     
 

Близнаци

През днешния ден ще сте твърде възприемчиви към влиянието на околния свят. Лесно можете да се поддавате на чужди манипулации или на действия, които не са съвсем присъщи за вас.

     
 

Рак

Нямате все още вдъхновение за работа. Трудно ще навлезете в ритъма на работния ден. Личните си проблеми решавайте самостоятелно, без да се предоверявате на чужди съвети. Сами трябва да се справите с това. 

     
 

Лъв

Не надценявайте силите и възможностите си, защото ще имате лек спад на жизнения тонус. Настроението ви ще е променливо, а самочувствието ви леко занижено. Не се отпускайте под напора на обстоятелствата.

     
 

Дева

Денят е благоприятен в много отношения. Постарайте се точно да изпълнявате вашите задължения и отговорности. Вслушайте се в съветите дадени ви от по-възрастни или по-опитни от вас хора.

     
 

Везни

Денят ще бъде променлив и нееднозначен. Вие не трябва да се отпускате дори за миг. Бдителността е вашата единствена защита. Благоприятен ден за интимните ви отношения и за любов.

     
 

Скорпион

Зациклили сте върху емоциите и собствените си чувства в личната сфера. Не бива да се пристрастявате към това чувство на самосъжаление. Може да бъде провокирана вашата ревност, но вие не бива да се поддавате.

     
 

Стрелец

Ден, в който ще направите добре да бъдете сдържани в инициативите, действията си и приказките. Служебната работа ще бъде в ущърб на личния живот. Проявявайте повече търпение и не атакувайте партньора си.

     
 

Козирог

В този ден може да има много разминавания във всичко, което можете да си помислите. Не предприемайте крайни мерки. Разумно е да се изчака промяната на обстоятелствата. Работете в посока освежаване на отношенията.

     
 

Водолей

Можете интуитивно да усетите как да съгласувате вашите честолюбиви замисли с желанията на околните. Вашата откровеност и прямота към другите, може да разсеят всички съмнения и да ги направят по-отзивчиви и любезни към вас.

     
 

Риби

Имате добри идеи и затова може да помислите за приложението им. Опасността на днешния ден се състои в това, че енергията ви може да изтича или да се изсмуква чрез необмислени или ненавременни действия.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

ЗАЩИТА С БОГОРОДИЧЕН ПОКРОВ ПРИ МЪКА, ТЪГА, ОТЧАЯНИЕ.
Разтворете сърцата си за болката на хората, които изпитват страдание, отчаяние, мъка, болка. Но не като страдате заедно с тях, а като ги окуражите с топла дума, с добро дело, което е по възможностите ви. Обърнете се с молитва към Богородица, която може да използвате както за себе си, така и за другите:
"Мила майко Богородице Златоносна!
Вземи от раз тази тъмна топка от страх, безверие и отчаяние, загнездила се в моето сърце.../или в сърцето на....../.....Моля те сега да го изчистиш и изпълниш със своята обич, благост и вдъхновение за нов живот. Амин!"
Докато казвате молитвата, представете си как над вас или над човекът, за когото измолвате, се простира честен Богородичен покров, който не позволява на никого от видимите и невидими врагове да се доближи до вас.