Дневен хороскоп - сряда, 14 юни 2017

Хороскоп

13-06-2017, 18:44

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 12 - 18 юни 2017

Слънчев календар - сряда, 14 юни 2017

 

Овен

Добър ден за актуализиране на нещо - дрехите в гардероба, офиса, дома ви. Подходящо време за планиране и подготовка, заемане с организационни въпроси. Тези, които тръгнат на път, лесно ще намерят приятни запознанства.

     
 

Телец

Опитайте се поне този ден да не давате воля на ината си. Много по-полезно би било, ако проявите гъвкавост, отстъпчивост и готовност за компромис. Ако искате нещо ново, експериментирайте с имиджа си.

     
 

Близнаци

Този ден може да ви поднесе всякакви изненади както от професионален, така и от личен характер. Отначало ще се учудите, после ще приемете всичко случващо се като нещо нормално.

     
 

Рак

Много неща, които досега са изглеждали като неразрешими въпроси, сега ще се решат лесно. Възможни са непредвидими срещи с хора, по които сте копнели. Такъв шанс може да възобнови прекъсната връзка, но преди това решете нужно ли ви е.

     
 

Лъв

Може да ви се струва, че вашите заслуги, никой не ги забелязва, но това е само една илюзия. Ако не ви направят комплимент или не ви се възхищават открито, то е само защото ви завиждат или се стесняват.

     
 

Дева

Може да възникнат малки недоразумения, но вие не ги приемайте много навътре, защото те така или иначе бързо ще намерят своето разрешение. Проблемите ще се решават от само себе си.

     
 

Везни

Може да възникнат малки недоразумения, но вие не ги приемайте много навътре, защото те така или иначе бързо ще намерят своето разрешение. Проблемите ще се решават от само себе си.

     
 

Скорпион

Подходящ ден, за да впечатлите някого, когото искате да покорите. От вас не се иска нищо друго освен да сте естествени, така че оставете преструвките настрани. Възможни са парични постъпления или получаване на подаръци.

     
 

Стрелец

Добър ден за решаване на проблеми, които изискват нестандартно виждане на нещата и намиране на творчески подход. Експерименти от всякакъв вид ще бъдат успешни. Ще се зарадвате на известие от стари познати.

     
 

Козирог

Ще имате работа с хора, които не са ви твърде симпатични, но няма как. С философско спокойствие реагирайте на техните забележки и пропускайте покрай ушите си неконструктивните критики.

     
 

Водолей

-Денят не би могъл да бъде по-подходящ за изпълнението на предварително изготвени планове. Не се разсейвайте с малките неща: трябва да се съсредоточите върху най-важното, а за всичко останало ще се погрижи някой друг.

     
 

Риби

Околните ви дават добри съвети, но вие предпочитате да постъпвате по своему, дори с риск да провалите нещата. В това има дълбок смисъл. Уроците усвоени днес ще се окажат много полезни утре.