Благодарим ти Варна! Благодарим ти България!

Легендарната публика във Варна за пореден път доказа, че е готова да застане зад отбора във всеки един момент

Благодарим ти Варна! Благодарим ти България! Благодарим ти за невероятната подкрепа по време на срещите на националния отбор от Световната лига в Двореца на културата и спорта! Пред пълните трибуни на зала „Конгресна“ родните волейболисти постигнаха впечатляващи победи над олимпийския шампион Бразилия и световния първенец Полша. Направиха го със сърце и душа за всички вас по трибуните и телевизионните екрани. Но има нещо още по-важно... Направиха го и благодарение на ВАС! Легендарната публика във Варна, която за пореден път доказа, че е готова да застане зад отбора във всеки един момент.

Скандиранията от трибуните създадоха усещането, че националния тим има на помощ не само своя 7-и, но 8-и и дори 9-и играч. Атмосферата в зала „Конгресна“ трудно може да се опише. Тя трябва да се изживее. При всяка спечелена точка от националния тим, вие феновете така изразявахте радостта си, че седалките на най-долните редове започваха да вибрират, а тези, които седят на тях да настръхват!


От този сезон международната федерация въведе специални изисквания към всички срещи от турнира, които се забелязват най-вече по време на мачовете и отбелязването на най-впечатляващите моменти – „Супер забивка“, „Чудовищен блок“, „Ас“ и т.н. Благодарим за подкрепата ви по време на подчертаването на тези ключови моменти във волейбола, които го правят един от най-атрактивните спортове в света, съобщи БФ Волейбол.

Комбинацията от добра организация и страхотния синхрон между фенове, ди-джей и балет, превърна срещите в морската ни столица в истинско забавление за малки и големи! Бяха раздадени 15 000 хиляди специални плаката осигурени от Българска федерация по волейбол, а всеки фен в залата можеше да намери своя постер на седалката, за която е закупил билет. От едната страна стоеше специално направена за случая обща снимка на всички състезатели в националния тим, а от другата...българският трибагреник, който не един или два пъти беше издигнат високо по време на срещите! Невероятна гледка! Магическо усещане!



Забавленията за вас привържениците започваха още в специално подготвената по идея на федерацията фен-зона, която се намираше непосредствено пред входовете на залата. Огромна атракция представляваше игрището за мини волейбол на LIDL. Всеки желаещ можеше  да си направи интересна снимка за спомен в шатрата на Загорка. EFBET също беше подготвил много изненади за привържениците, а АSICS имаше специално изграден магазин. Тези, които искаха можеха да изрисуват и лицата си с цветовете на националния флаг, а от Българския фенклуб имаха магазин, в който се продаваха тениски и други артикули в бяло, зелено и червено. Не на последно място всички фенове бяха посрещани от огромна специално подготвена за случая визия на целият национален отбор и която бе поставена на прозорците над централния вход на залата! Впоследствие настроението извън Двореца на културата и спорта се пренасяше по трибуните, а всички вие се забавлявахте заедно и ставахте свидетели на волейбол от най-високо ниво!


По случай 1 юни, Деня на детето, бе проведена специална игра с притежателите на "Семейни билети" и 4 дечица получиха уникалния шанс да асистират на селекционера Пламен Константинов в минутите за загрявка преди срещите от турнира. Десетки други пък придружаваха волейболистите на всички отбори по време на излизането на полето и изпълняването на националните химни.



Българска федерация по волейбол организира и няколко игри с феновете на своята фейсбук страница, където победителите получиха по два билета за един от дните на турнира! Именно във фейсбук страницата на федерацията – Bulgarian volleyball federation, маркетинг и медийния екип направиха всичко по силите си събитието да бъде отразено по най-добрия възможен начин. Снимки, видеа, интересни информации и включвания на живо по време на тренировките, преди срещите и след тях.



А най-важното беше невероятното представяне на националите по време на срещите от турнира. Да победиш актуалния световен и олимпийски шампион в рамките на 3 дни! Безценно! Волейболистите ни доказаха за пореден път, че са пример за подражание и мъже с големи сърца, в които специално място заемате вие...ФЕНОВЕТЕ!

Благодарим Ви за страхотната подкрепа! Благодарим ти Варна! Благодарим ти България!