Евра: Бербатов бе много срамежлив като дойде в Манчестър Юнайтед

Аз му казах,че всеки ден ще си говоря с него

Футболистът на Марсилия Патрис Евра пристигна в София изключително ведър и отзивчив. Бившият съотборник на Димитър Бербатов в Манчестър Юнайтед не се посвени да разкрие как са преминали първите им дни заедно след пристигането на българина при „червените дяволи”.

Евра ще бъде един от много специалните гости за благотворителния шоу мач на Бербатов и Луиш Фиго, койо ще се играе утре вечер на Националния стадион „Васил Левски”.Събитието ще може да бъде видяно благодарение на Fibank.


„Хората са много хубави. Много съм щастлив да съм тук. Бербатов ми е много добър приятел. За това съм тук. Тук съм, за да покажа моето уважение към хората. Искам да благодаря на България за топлото посрещане”, каза Евра.

„За младите хора това е една отлична възможност. Ще бъде много хубаво, ако един ден млади български футболисти играят на моето място в Манчестър Юнайтед, Олимпик Марсилия или Ювентус.”

„Когато Бербатов пристигна в Манчестър Юнайтед, бе много срамежлив.  Аз му казах, че всеки ден ще си говоря с него”, разказа бившият френски национал.