Дневен хороскоп - вторник, 13 юни 2017

Хороскоп

12-06-2017, 18:48

Снимка:

bulgariautre/ архив

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 12 - 18 юни 2017

 

Овен

Днес в никакъв случай не трябва да нарушавате правилата. Някои обстоятелства могат да ви подведат в грешна посока. Не преминавайте към действия, докато не се убедите, че постъпвате правилно. 

     
 

Телец

Внимавайте да не допускате грешки на работното място. Не захвърляйте започнатия проект. Усилията ви няма да останат безуспешни, дори външната ситуация да показва друго. Някои от вас ще изпитат материални затруднения.

     
 

Близнаци

Днес ще сте твърде активни и любознателни. Сигурно във вас ще възникне желание да извършите някаква промяна в живота си. Може да се надявате на успех при висшите инстанции. Бъдете внимателни с битовата химия.

     
 

Рак

Не се страхувайте да изкажете на глас личното си мнение. Практически с вас ще се съгласяват, дори без да се наложи да доказвате своята правота. Контролирайте вашата обидчивост. Възможни са непредвидени разходи.

     
 

Лъв

Осъществяването на някои задачи ще изискват физическите ви сили. Ако действията ви са умело планирани, ви очаква успех. Проявете максимална предпазливост. Малките грешки могат да ви костват много. 

     
 

Дева

Следва незабавно да пристъпите към решаването на възникналите проблеми. Безсмислено е да губите време и да бягате от отговорност. Освен това дори да имате временно затруднение, ще ви провърви в делата.

     
 

Везни

Усещане за лекота и емоционален подем. Покупките ви през днешния ден ще бъдат удачни. Нещо, което до сега е било тайно, може да стане вече явно. Има вероятност да бъдете замесени в чужди проблеми. 

     
 

Скорпион

Денят предвещава трудности в отношенията с колеги, родители или други близки. Всичко, което ви застига през днешния ден приемайте без всякакви емоции. Удачно време за интимност.

     
 

Стрелец

Личните ви планове може да претърпят промени. Прекрасно знаете, че трябва да вземете контрола във ваши ръце. Успешна ще бъде интелектуалната и творческа дейност, която ще ви вдъхнови за нови идеи.

     
 

Козирог

Днес по-малко работете и наблегнете повече на почивката. Отложете всичко, което може да почака. Нещо или някой ще събуди у вас внезапен интерес. Бъдете внимателни с отровни вещества, лекарства, храна.

     
 

Водолей

Днес са възможни разправии и спорове с по-старши от вас. Вероятно ви очаква много недовършена работа. Не бъдете лекомислени в действията си. Ще изпитате финансово затруднение.

     
 

Риби

Денят способства сериозната работа и осъществяването на смелите замисли. Служебен флирт може да предизвика неприязън сред колегите ви. Не е изключено да имате романтична вечер с любим човек.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Ако можех да изживея живота си отново, бих релаксирала. Бих си позволила да бъда по-глупава или по-наивна - както ви харесва. Щях да приемам нещата по-малко сериозно. Щях да си позволя да бъда по-луда. Нямаше да се вторачвам в хигиената. Бих се възползвала от повече шансове. Бих предприела повече пътувания. Бих изкачила повече планини. И бих преплувала повече реки. И бих видяла повече залези. Бих яла повече сладолед и по-малко боб. Бих се безпокоила по-малко и бих фантазирала повече. Аз съм една от онези, които живеят разумно и практично, час след час, ден след ден. Ако трябва да изживея отново миговете си, те ще са много повече. Ако трябва да изживея живота си отново, бих отишла на места, на които никога не съм била; бих правила неща, които никога не съм правила; бих пътувала още по-надалеч. Ако можех да изживея живота си отново, бих започнала да ходя мечешката още рано напролет и бих продължила така до края. Бих играла повече хокей. Не бих се съобразявала чак толкова с общоприетите норми, овен ако не е крайно наложително. Бих яздила кончета в много въртележки. Бих набрала много маргаритки.”
/Надин Стеър, 87-годишна/