Децата на Черно море на турнир в Банско

Спорт

12-06-2017, 11:27

Снимка:

Facebook

Автор:

Дани Стоянов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Министър Кралев инспектира ремонтните дейности на ст. „Тича“

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев пожела успех на “моряците”

Талантите на Черно море, родени 2006 година, ще участват на турнира за Купата на БФС в Банско. Надпреварата стартира утре, 13 юни, а първият съперник на “моряците” е тимът на Черноморец (Бургас). Варненци са в една група още с футболна академия Витоша 13 и ФК Фортуна (Плевен).

Отборът на Черно море, с треньор Калоян Георгиев, се засякоха на Летище София с министъра на младежта и спорта Красен Кралев, който пожела успех на младите “моряци” в предстоящите двубои от турнира в зимния ни курорт, съобщават от клуба.

“Безценна снимка с малките “морячета”, които отиват да бранят честта на Варна в Банско. През последните години в детско-юношеската школа на Черно море се работи наистина на много добро ниво. Успех!”, написа на стената си във Фейсбук Красен Кралев.

Групата на Черно море (2006 г.) за турнира в Банско: Мартин Иванов, Кристиано Николаев, Даниел Георгиев, Мартин Ганчев, Адриан Попов, Валентин Димитров, Георги Венциславов, Георги Пасков, Пламен Аршев, Даниел Райчев, Борис Колчев, Васил Касабов, Кристиян Иванов, Мирослав Петев, Боян Вълчев.