Дневен хороскоп - неделя, 11 юни 2017

Хороскоп

10-06-2017, 18:37

Снимка:

bulgariautre/ архив

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Денят за вас носи полезна енергия и ви дарява със силата й. Ще действа благотворно, макар че в някои случаи може да окаже и разрушително въздействие. Способства регенерацията и подмладяването. 

     
 

Телец

Можете да се доверите на своята интуиция в оценките си. Не разсейвайте своята енергия. Вършете повече полезни дела. Любовните срещи ще ви дарят с нови впечатления. Покупки за дома. 

     
 

Близнаци

Денят ще ви носи добра енергия. Символизира течаща вода - поток от интуиция към вас; течаща сила от подсъзнанието. Ако се настроите правилно към вибрациите, ще проникнете в различните аспекти на разни тайни.

     
 

Рак

Денят носи отпечатък от енергията на завършеността. Ключовите думи за вас са трансформация и процъфтяване. Получавате възможност да опознаете живота в цялата му пълнота. 

     
 

Лъв

В днешният ден върху вас ще действат смесени планетни енергии. Акцентът ще е върху право на собственост и сила на владение. Домът ще е мястото, където ще се сформира новата ви личност.

     
 

Дева

Енергията включена в днешния ден ще ви носи духовно прераждане. Разрив между каузалните и астрални връзки между миналото и бъдещето ви. Ще възприемате слоестата структура на реалността и знанието, скрито в нея. 

     
 

Везни

Светъл ден, чиято енергетика ще ви носи радост, прилив на енергия и добро настроение, което е много по-важно, отколкото сте склонни да мислите. Благотворно изчистване на астралното тяло и снемане на енергетичните блокажи. 

     
 

Скорпион

Енергетиката на деня ще придава мъжественост на мъжете, женственост на жените и увереност при едните и другите, сливане на „ин” и „ян”в едно, мъжките и женските компоненти на личността. Зараждане или укрепване на любовта и дружбата.

     
 

Стрелец

Енергетиката на вашия ден е на Марс, енергията на воина. Използвайте възможността да помагате на хората в техните борби, но преди всичко в борбата със силата на хаоса на собственото „Аз”.

     
 

Козирог

Асоциацията на деня при вас е в принасяне на жертва и получаване на дар, в контекст с обмяната на енергията. Давате нещо ценно и получавате желаното като благословия за този обмен. Над вас витае поддържаща сила. 

     
 

Водолей

Седмица завършва спокойно. Може да си позволите да не бързате повече. В чувствата си ще се стремите към спокойствие, хармония, стабилност. Постарайте се да бъдете в обществото на повече хора, където ще ви дебнат нови шансове или се насладете на уединението у дома.

     
 

Риби

Срещи, преговори, телефонни разговори по актуални въпроси, разширяване полето на действие – така може да протече денят при мнозина. Шанс да получите приятна новина, предложение или да се запознаете с интересна личност.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

“Утре-то не е гарантирано за никого – нито млад, нито стар. Днес може да е последният път, когато виждаш хората, които обичаш. Затова не чакай повече, направи го днес, защото ако утре-то никога не дойде, със сигурност ще се разкайваш за деня, когато не намери време за една усмивка, една прегръдка, и беше много зает, за да направиш действителност последното им желание. Дръж тези, които обичаш, близо до себе си, кажи им шепнешком колко много имаш нужда от тях, обичай ги и се отнасяй с тях добре, намери време да им кажеш “извинявай”, “прости ми”, “моля те”, “благодаря” и всички думи, изразяващи любов, които знаеш. Никой няма да се сети за скритите ти мисли. Поискай от Господ силата и мъдростта, за да ги изразиш. Покажи на приятелите си какво означават за теб.“ - Габриел Гарсия Маркес

 

Ефективността на вашите усилия е завидно висока. Лекомислено се отнасяте към всичко ставащо и така може да изпуснете нещо наистина важно. Старайте се да запазите спокойствие и емоционална устойчивост.