Ангел Петричев:Целта е ново влизане в групите на Шампионската лига

Новият сектор ще бъде изключително модерно съоръжение

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев, наставникът на тима Георги Дерменджиев и бранителят Козмин Моци дадоха пресконференция днес, която бе за старта на сезона и подготовката на шампионите.

Петричев обяви, че голямата цел е ново влизане в груповата фаза на Шампионската лига, а за тима ще бъде много добре, ако домакинства в Разград.

"Целта е ново влизане в групите на Шампионска лига. Относно това къде ще се играят мачовете - в ръцете на строителите сме. Имахме среща с тях, направен е екшън план, ако няма продължителни дни с валежи се надявам да се справим. Хората от УЕФА направиха инспекция, ако на 15 юли успеем, тогава няма да има проблем да играем мачовете си от груповата фаза в Разград. Новият сектор ще бъде изключително модерно съоръжение. Има и неща, за който ще бъдат направени компромиси, има много работа. Футболистите също се радват, защото най-добре се играе у дома", каза директорът на Лудогорец.

"Във втория тим ще се разчита изключително на футболисти от школата на клуба, което ще им позволи да усетят мачовете във Втора лига и да покажат потенциала си", добави Петричев и допълни, че националът Георги Терзиев се връща в клуба.

Треньорът Дерменджиев предупреди футболистите да не се отпускат, защото са поставени в предварителните кръгове на Шампионската лига.

"Това, че сме поставени не трябва да ни успокоява. Досега винаги влизахме като непоставени", коментира треньорът.

"Събираме се днес и утре, минаваме прегледи и отборът започна тренировъчен цикъл, за да бъдат готови футболистите да атакуват групите на Шампинска лига. Искам всички да са здрави и да започнем добре.

Оглеждаме нови футболисти, но ако бъдат привлечени те трябва да бъдат класни и да вдигнат нивото", каза още специалистът.