Дневен хороскоп - петък, 9 юни 2017

Хороскоп

08-06-2017, 19:51

Снимка:

bulgariautre/ архив

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Ще запазите добро настроение, въпреки, че денят ще е малко динамичен и напрегнат, множество срещи, контакти, уреждане на задължения и тичане напред - назад. Може да получите и добри новини. 

     
 

Телец

Много от това, което сте замислили ще се превърне в реалност. Необходимо е да прекарате повечето време в уединение, за да възвърнете изгубеното си равновесие и да възстановите спокойствието си.

     
 

Близнаци

Планетните вибрации ще ви подкрепят в начинанията ви. Това е ден, който не трябва да пропускате, защото ви носи големи възможности и ако започнете нещо, то дълго ще ви радва.

     
 

Рак

Денят ще е малко сложен и ще носи двойствена природа. Мобилизирайте всичките си сили за справяне със задачите си в действие. Контролирайте емоциите си и не забравяйте да се съобразявате с хората около себе си.

     
 

Лъв

Днес късмета ще бъде с вас. Може да нямате кой знае какви постижения, но въпреки това сте под особена закрила. Някои ваши надежди въпреки всичко няма да се оправдаят за съжаление и отново ще останат напразни. 

     
 

Дева

Не ви достига смелост да направите нещо, което сте искали. Съберете малко повече кураж, за да действате. Може би наистина трябва да извършите някои промени в живота си или в обкръжението, което ви заобикаля. 

     
 

Везни

Спокойно приемете всичко, което се случва през днешния ден. Не обръщайте внимание на критиките изречени по ваш адрес. Не изпадайте в паника от многото работа или задачи. С всичко ще съумеете да се справите навреме.

     
 

Скорпион

Емоционално няма да сте устойчиви днес. Имате нужда от правилен съвет за своите проблеми, но никой няма да успее да ви го даде, въпреки доброто желание. Важна е подкрепата на близките ви хора в този момент.

     
 

Стрелец

Денят е добър за вас, но трябва да бъдете максимално предпазливи във всички дела свързани с финансите. Съществени проблеми не се очертават за вас. Склонни сте да направите необмислени разходи.

     
 

Козирог

Днес се изисква от вас да проявите повече мъдрост и далновидност. Дори да имате много работа, намерете време, което да отделите само за близките си. Предстояща среща може да се окаже много важна за вас.

     
 

Водолей

Голяма част от времето ви ще премине в размишления какво да предприемете. Решението ще дойде обаче не след дълбок размисъл, а след внезапно озарение. Денят в крайна сметка може да се окаже успешен. 

     
 

Риби

Денят ще е благоприятен, но само, ако не си го развалите сами, като се задълбавате в измъчващите ви съмнения. Препятствията пред вас не са толкова сериозни и са лесно отстраними. Бъдете по-сдържани и търпеливи към другите.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Правете нещата различни, правете различни неща! Започнете деня със задаването на въпроса: ”Какво по различно да направя днес?” Огледайте ежедневието си и решете какво можете да направите, за да го промените. Спазвайте петте правила на щастието:
1. Освободете сърцето си от омраза.
2. Освободете ума си от тревога.
3. Живейте просто!
4. Давайте повече!
5. Изисквайте по-малко, а очаквайте чудеса в живота.
Никой не може да се върне назад и да започне на чисто. Всеки може да започне сега и да направи чисто нов край. Разочарованията са като препятствията на пътя. Забавят те малко, но след това се наслаждаваш на гладкият път. Не стойте на препятствията твърде дълго. Продължавайте напред! Когато не се чувствате добре, защото не сте получили това, което сте искали, просто се стегнете и бъдете щастливи, защото Бог е измислил нещо по-добро за вас. Събитията от живота имат за цел да ви научат как да се смеете повече или да не плачете. Когато нещо ви се случи - добро или лошо, помислете какво значи това.