Дневен хороскоп - четвъртък, 8 юни 2017

Хороскоп

07-06-2017, 18:49

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Слънчев календар - четвъртък, 8 юни 2017

Седмичен хороскоп за 5 - 11 юни 2017

 

Овен

Времето не е подходящо за прокарване на новите ви идеи. Ще се радвате на добър жизнен тонус. Добре ще ви се удава умствената работа. С лекота ще излизате от всяка по-сложна ситуация.

     
 

Телец

Обединете в себе си желанието за обновление и здравия разум. Днес сте предразположени повече към спокойните удоволствия. Помислете какво точно да направите за това.

     
 

Близнаци

Ако съумеете да направите правилните стъпки, лесно може да постигнете успеха, който търсите. Преди да преминете обаче към изпълнението на нови проекти, трябва да създадете нова структура.

     
 

Рак

Старайте се да не се напрягате или претоварвате. Систематизирайте информацията си. Щадете нервите - своите и тези на близките си. Внасянето на ред и хармония в дома ви е много важно в този момент.

     
 

Лъв

Денят е благоприятен за дейности, изискващи бързи действия и резултат. Успешно ще разрешите въпроси нуждаещи се от завършване. Интуицията ще ви подскаже най-добрата и изгодна страна за вас.

     
 

Дева

Придържайте се към практическата полза. Стремете се да не изпадате в крайности и не бъдете нито прекалено щедри, нито прекалено стиснати. Не проявявайте днес никаква разточителност и екстравагантност.

     
 

Везни

Всички събития днес ще бъдат белязани с емоции и вълнения. Можете часове да се посветите на любовта през днешния ден. Не градете отношенията си върху лъжи! Погрижете се за здравето на близките си.

     
 

Скорпион

Някои обстоятелства ще се развият във ваша полза и ще бъдете облагодетелствани. Не предприемайте нищо, което не е обмислено предварително добре от вас. Всяко неакуратно действие може да доведе до неприятни последствия.

     
 

Стрелец

Вашите действия днес ще носят повече импулсивен характер. При решението на много от въпросите се опитайте да призовете на помощ интуицията си, която ще ви подскаже най-вярното решение.

     
 

Козирог

Денят ще ви носи добро настроение и ще виждате всичко в радостни краски. Излъчвате самоувереност. Ще имате приятни срещи и изненади, нови запознанства с хора със сходни на вашите интереси.

     
 

Водолей

Ще се чувствате с вързани ръце и няма да можете да се развихрите с пълна сила. Дори ще се наложи да вземате решения по принуда. Направете услуга на приятел да реши собствените си проблеми.

     
 

Риби

Ще усещате ритъма на живота във всички негови нюанси. Ще се промени не само външната страна на нещата, но и вътрешното ви възприятие за обстоятелствата. Обърнете внимание на здравето.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Големият източен учител Лао Цзюн е казал: Да унижаваш хората и да възвишаваш себе си - това е болест. В превъзходството на знанията да презираш хората - това е болест. Да отричаш другите и да утвърждаваш себе си - това е болест. В речта си да се стремиш да победиш над другия - това е болест. Да считаш другите за криви, а себе си за прав - това е болест. Да считаш хората за глупави, а себе си за мъдрец - това е болест. Да възхваляваш себе си за нещо - това е болест. С радост да говориш за чуждите грешки - това е болест. Да осъждаш истината или неистината в другите хора - това е болест. Да определяш достойнствата или недостатъците на другите хора - това е болест. Да считаш, че хората грешат и да чакаш да повярват в тебе - това е болест. Шумно да се суетиш по повод мъдростта - това е болест. Некрасивите изказвания и злите слова - това е болест. Лошите маниери и недостойни реакции в поведението - това е болест. Вмешателството в чуждите дела - това е болест.