Дневен хороскоп - сряда, 7 юни 2017

Хороскоп

06-06-2017, 18:27

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 5 - 11 юни 2017

Слънчев календар - сряда, 7 юни 2017

 

Овен

Девизът, по който трябва да се водите през днешния ден би трябвало да бъде:”Не се бутайте там, където не трябва!”, в противен случай ще си носите неприятните последствия. Старайте се да постигате вътрешен баланс.

     
 

Телец

Възможно е да стане важно събитие в професионалния ви живот. На вас се възлагат големи надежди, старайте се да оправдаете доверието. Може да ви се случи да преживеете възвръщането на стара ситуация.

     
 

Близнаци

Не пришпорвайте събитията през днешния ден. Случайно ще намерите най-оптималния начин за решаване на проблемите си. Важни за вас ще се окажат съветите и препоръките на жена.

     
 

Рак

Не е изключено да трябва да се занимавате с проблеми, за които още не сте достатъчно добре подготвени. Не преминавайте към действия, докато не се убедите, че постъпвате правилно.

     
 

Лъв

Влиянието на планетите спрямо вас е неутрално. Можете да се занимавате с обичайните си и ежедневните си дела. Напълно е възможно обаче да настъпи промяна в плановете ви. В работата дайте всичко от себе си.

     
 

Дева

Денят носи положителни и отрицателни тенденции. Мнозина от вас ще изпаднат в меланхолично настроение. Не е изключено леко неразположение. Ще ви потърсят за съвет. Пазете се от загуби и кражби.

     
 

Везни

Денят може да се окаже малко напрегнат за вас и да ви донесе излишно безпокойство. Неочаквано днес може да намерите решение на някой важен проблем или отговор на вълнуващ ви въпрос.

     
 

Скорпион

Рискувате да изпаднете в неприятно положение. Това, което ви заплашва, може да зачеркне вашите досегашни усилия. Направете си план за деня и го следвайте. В любовните дела не бъдете прекалено лекомислени.

     
 

Стрелец

Днешният ден е многостранен в своите проявления и всичко може да произлезе от това. Ще има провокации отправени към вас. Обстоятелствата могат да ви подтикнат към решителни действия или вземане на принципни решения.

     
 

Козирог

Днес трябва да намерите точното поведение. Компромисите и тактическите ходове просто са задължителни. Всяко упорство и безапелационност от ваша страна могат да ви изиграят лоша шега.

     
 

Водолей

Отначало ще ви бъде трудно да се настроите към енергетиката на  работния ден. Отнасяйте се днес предпазливо към всички инициативи. Постарайте се да бъдете по избирателни в своите контакти.

     
 

Риби

Вашето емоционално състояние може да се определи днес като твърде неустойчиво. Някои неща не можете да промените, тъй като не е по силите ви. Стремете се да запазите доколкото е възможно спокойствие.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Каквото и да се случва и колкото и лошо да изглежда днес, то е без значение, защото животът продължава и ви очаква един по-добър утрешен ден. И нови усмивки! Само имайте вяра! Да съществуваш, не значи да живееш. Животът понякога дава втори шанс, трябва само да не го изпускате. Каквито и да са взаимоотношенията ви с родителите, те ще ви липсват, когато си отидат от живота ви. Дори когато ви боли, не трябва да оставате сами. Всеки ден трябва да докосвате някого и към някого да протегнете ръка. Хората обичат топла прегръдка, искат да чуят и една мила дума. Хората забравят какво сте им казали, забравят какво сте правили, но никога не забравят начина, по който ги карате да се чувстват. Накарайте ги да се чувстват специални, така както ви се иска и на вас да сте. Не трябва с пълни шепи да гребете от живота. Необходимо е и по нещо да можете да отхвърлите. Когато с чисто сърце решавате нещо, обикновено е правилното. Не плачете, защото нещо е свършило, усмихвайте се, защото се е случило!