Слънчев календар - сряда, 7 юни 2017

Хороскоп

06-06-2017, 18:18

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 5 - 11 юни 2017

19 слънчев ден –  свързан е с Предците, има отношение към природните духове, посветен на семейството, дома, молитвите за другите. Време за покаяние и изправяне на грешките. В този ден всяко лошо дело засяга целия род.
Добре е да се започне лечение. Бъдете бдителни и следете за думите, които изричате. Добре е да се прекара денят в семеен кръг. Денят не подхожда за весели. Хубаво е да си поплачете. Трябва да бъдете сантиментални, спокойни и релаксирани едновременно. Благоприятно е за индивидуална работа, работа по къщата. Добре е да си спомните предците си, миналото и да простите на своите близки.
Не подписвайте никакви документи и не поемайте никакви ангажименти. Не давайте обещания и клетви. Не правете планове, не започвайте никакви дела. Лошо е да се откажете от молбите си.
Диета – Не се готви в този ден. Храната трябва да е приготвена предварително. Желателен е пост.
Облекло –  Старайте се да не обличате много дрехи. За да сте в синхрон с вибрациите на деня използвайте зелените нюанси. Избягвайте жълти, оранжеви и черни дрехи.
Знамения – Добра поличба за цялата местност е, ако слънцето изгрее в мъглата – предците ви защитават.
Добре е, ако излае домашният ви любимец – защита от предците. Но ако лежи и мълчи е лошо.
Ако намерите полускъпоценен камък или пръстен – изпълнение на желание. Не е добър знак да падне пръстена ви.
Да счупите зъб или нокът – не е на добре, болест.
Ако кожата ви сърби и често се чешете – знак за загуба на защита.
Сипете в чинийка малко вино в памет на ваши починали близки. Ако виното изсъхва бързо – приети сте от предците. Ако дълго време не изсъхне – вашата жертва не е приета от предците.
Счупено огледало или спрял часовник са знак че предците ще ви призоват скоро при себе си.
Сънища – Да видите починали предци – знак за помощ и защита. Сънищата се сбъдват след много време. Да сънувате дървета и цветя – щастие, любов и неочаквани придобивки.
Числа на деня – 19, 26, 51