Петър Хубчев: До този момент се представяме по-добре от Беларус - bulgaria.utre.bg

Петър Хубчев: До този момент се представяме по-добре от Беларус

06 юни 2017, 12:47 | bulgariautre.bg
  • Снимка:
    btv

    Петър Хубчев: До този момент се представяме по-добре от Беларус

Трябва да играем разумно

Селекционерът на националния отбор Петър Хубчев заяви, че е доволен от старанието на своите футболисти по време тренировъчния процес преди гостуването на Беларус.

Треньорът даде рецепта как нашият тим може да постигне победа над съперника, като според него трябва да ги "надтичаме" и "надборим".

"Усетих тези 4-5 дни, че има натрупана умора сред играчите, което е напълно нормално. Опитахме се да предадем на футболистите, че ни чака много тежък мач. Съставът горе-долу се избистря. Имаме колебания за някои от постовете. Смятам на футболистите да кажа с какво ще ни затрудни Беларус. Предпочитам да говоря повече пред отбора. Аз не разчитам на традиции в спорта".

"Мен не ме интересува, че до този момент се представяме по-добре от Беларус. Те са добър тим, ние трябва да ги надтичаме и надборим, за да постигнем успех. Разбира се, трябва да играем разумно. Не усещам, че играчите искат вече да излязат в почивка. Честно ви отговарям, до вчерашната тренировка не съм усещал подобно нещо. По време на тренировките са доста концентрирани, ако не са ме заблудили", заяви Хубчев.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Спорт