Дневен хороскоп - вторник, 6 юни 2017

Хороскоп

05-06-2017, 18:08

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 5 - 11 юни 2017

Слънчев календар - вторник, 6 юни 2017

 

Овен

За вас това ще е труден ден. Ще трябва да се впишете някак си в обстоятелства, които не са характерни за вас. Ще се окажете в положението на хора, които търсят подкрепа, но не предлагат такава на другите.

     
 

Телец

Ще бъдете в нелекото положение да правите избор между собствените си делови интереси и тези на приятелите. Телците не намерили своите половинки, сега са склонни да се влюбят от пръв поглед и то в напълно неподходящ човек.

     
 

Близнаци

Близнаците днес ще изменят на здравия разум. В безперспективни проекти са склонни да хвърлят много сили в отчаяни опити да ги реализират. Ловък манипулатор умело си играе с вашите чувства.

     
 

Рак

Не бива да бъдете прекалено усърдни днес. Хвърлените ви усилия ще са много, а резултатите доста скромни. Еднакво трудно ви е да изберете и вярната цел, и оптималните способи за постигането й.

     
 

Лъв

Този ден е на лъжливите надежди, измами и провокации. Ще направите няколко стъпки в направление, което ще ви се стори правилно, а после ще разберете, че сте се озовали в задънена улица.

     
 

Дева

Напразно се стремите към успех в делата си. За предпочитане е да си дадете малка почивка, да обмислите отново всичко, а е възможно и да смените направлението после. Преди да критикувате всичко и всички помислете първо за собственото си поведение.

     
 

Везни

Събитията се развиват сравнително по-бързо, отколкото сте предполагали. Бързо тръгвате от една задача към друга с надеждата да успеете, но уви, няма да достигнете до някакви сериозни постижения.

     
 

Скорпион

Днес можете да изпаднете в сложно положение. Можете да успеете, но само, ако имате надежден помощник и то не по-малко от вас заинтересован от крайния резултат. Ако такъв човек до вас няма, то е редно да се откажете от намеренията си.

     
 

Стрелец

Вие предчувствате скорошните промени в живота си и започвате да се подготвяте за тях. Не се надявайте обаче да успеете да съчетаете новото с привичното. Мислете за добър вариант на развитие на събитията.

     
 

Козирог

Давате на околните добър пример и заслужавате само похвали. И в семейството, в приятелските отношения и в работата си сте верни на собствените си идеали. Честността и предаността са похвални качества, с които щедро ви е дарила природата.

     
 

Водолей

Избягвайте експериментите, не се поддавайте на манипулации. Хора, които ви убеждават, че можете да придобиете желаното с помощта на рисковани авантюри, или ви лъжат, или не разбират сложността на положението.

     
 

Риби

Вие страдате поради невъзможността да стане бързо това, което желаете. Целта е близка, но ще трябва да бъдете търпеливи и да чакате. Тези, които търсят любов, разбиране и сериозни отношения ще имат шанс за това в по-късните часове на деня.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Понякога е нужно и да се отстъпи. Упорито настоявайки на своето, ние често заприличваме на капризни деца. Запазете своята гледна точка, но направете това спокойно. В края на краищата вие също може да грешите и нищо няма да се случи, ако и вие понякога отстъпите. Така и напрежението ще се разреди и ще намерите изход от създадената ситуация. И нещо интересно. Отстъпвайки, вие усещате как сте пораснали дори да е само сантиметър.