Незабравим концерт на „Щурците“ със съдействието на Fibank - bulgaria.utre.bg

Незабравим концерт на „Щурците“ със съдействието на Fibank

05 юни 2017, 15:31 | AMG
  • Снимка:
    pixabay.com

Ако в събота вечер сте се разхождали в София, то няма как да не сте забелязали странно празните улици. Пешеходците липсваха, а монотонното жужене на автомобили по булевардите липсваше. Единствените хора, които можеха да се срещнат бързаха с ускорена крачка към зала Арена Армеец. Причината улиците на столицата ни да останат празни бе 50 годишният юбилей, който отбеляза любимата на цяла България група – „Щурците“. Огромната спортна зала не побираше всички желаещи да чуят на живо музикалните легенди.
В публиката имаше представители на три поколения. По думите на Кирил Маричков, „Щурците“ са единствената българска група, празнуваща толкова дълголетен юбилей. Дори и в световен мащаб групите чествали подобна внушителна годишнина са малко. Четири часа гостите на 50-ия рождения ден на “Щурците” се наслаждаваха на хитовете, с които бяха израснали. Заедно с рождениците на сцената се качиха Б.Т.Р., D2, “Тангра” и “Фондацията”. Групата и публиката почетоха и големия музикант Петър Гюзелев (Пеци), който присъстваше виртуално в шест от песните, но никога няма да напусне сърцата им.
Цялата приказка, която изживяха хилядите българи в тази магична вечер, нямаше да се случи без подкрепата на групата от страна на Fibank, които бяха и основен спонсор на концерта.
На финала, музикантите направиха два неуспешни опита да слязат от сцената, но публиката ги връщаше на бис, за да изпеят отново своите емблематични песни, с които написаха голяма част от музикалната история на България.

 

МултимедияКоментари (2)

Потребител
Лилия
Не мога да повярвам какво направиха тези хора!!! Благодаря на Щурците, спонсорите и организаторите за чудесното изживаване!
06 юни, 14:43 ч.
Потребител
Асен Методиев
Наистина се получи уникално шоу и спектакъл, който дълго време ще се помни! Евала на Киро Маричков, благодарности и за подкрепата на FIBank!
05 юни, 20:25 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Булевард