Дневен хороскоп - неделя, 4 юни 2017

Хороскоп

03-06-2017, 18:27

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Голямо значение за успеха на вашите работи ще има точното време на предприемане на всичко, което ще правите. Ролята ви днес ще бъде разпределена между тази на добрия “съветник” и “спасителят на ситуации”.

     
 

Телец

Днес ще имате положителна настройка. Акцентът ще падне върху личните ви връзки. Симпатиите ви ще имат избирателна роля. Ще чуете нещо добро за себе си от там, където най- малко сте очаквали, но затова пък е напълно заслужено.

     
 

Близнаци

Действията ви в днешния ден ще противоречат на думите ви. Не се закачайте с хора, които лесно се обиждат - нито на шега, нито на сериозно. Бъдете предпазливи и се съобразявайте с тяхната свръхчувствителност.

     
 

Рак

Не трябва да се поддавате на психологическия натиск и шантажа от страна на много близки хора. Ще предугадите някаква промяна, която ще настъпи в живота ви. Вътрешната интуиция ще ви подскаже как да действате.

     
 

Лъв

Бъдете благоразумни. Не се захващайте вие да оправяте чуждите грешки. Няма да намерите истинска признателност. Помислете какви подобрения можете да направите в собствения си живот.

     
 

Дева

Не приемайте твърде присърце някои прибързани думи и постъпки на ваши близки или приятели. Няма вложен никакъв подтекст и тайни намерения. Просто е изострена вашата чувствителност.

     
 

Везни

Днес ще имате реален шанс да се осъществят някои от вашите стремежи. Около вас ще бъде доста раздвижено и ще настъпят позитивни промени. Вашата енергия ще нараства постепенно. 

     
 

Скорпион

Страхотен ден за осъществяване на собствените мечти. Действайте със замах, но обмислено. Пръскате любов и чар навсякъде около себе си. Ваш близък очаква търпеливо най-сетне да му се обърне внимание. 

     
 

Стрелец

Оживление и радостно настроение ще излъчвате през днешния ден. Просто ще сте неотразими. Кроите амбициозни планове. Очакват ви интелектуални разговори и развлечения. Не преяждайте и не препивайте!

     
 

Козирог

Днешният ден може да се окаже ден на парадоксите и откровенията. Ще се чувствате на гребена на вълната на преливащата енергия. Съпровождащите ви чувства ще  са ентусиазъм и удоволствие.

     
 

Водолей

Околните разчитат на оригиналното ви мислене и находчивостта ви, за да намерят изход от нестандартна ситуация, но за съжаление сега вие също не можете да се похвалите със свежи идеи.

     
 

Риби

Ще изживеете спокоен и стабилен ден. Всичко ще бъде както обикновено, без всякакви форс-мажорни обстоятелства и ще се намирате в завидна хармония на тяло и дух. Някои от вас ще се отдадат на тайнствен флирт.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Не се старайте да оставате насаме със своите неприятности
1.  Добре е да си поплачете на нечие рамо. Изберете за това някой, който е здравомислещ и уравновесен. Това може да бъде даже непознат човек. В девет от десет случаи ще помогне, а понякога позволява да се погледне на болният въпрос с други очи.
2. Трябва да умеете от време на време да се развличате. Кино, добра книга, разходка, среща с приятели ще ви помогнат да се откъснете от гнета на неприятностите. Но бъдете готови за борба, когато отново бъдете във форма.