Дневен хороскоп - събота, 3 юни 2017

Хороскоп

02-06-2017, 18:33

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп - 29 май - 4 юни 2017

Слънчев календар - събота, 3 юни 2017

 

Овен

Днес може да се оставите да бъдете много доверчиви и лековерни. Новите перспективи, които виждате, възбуждат въображението ви прекалено силно. Внимателно с неудържимия ви оптимизъм!

     
 

Телец

Този ден обещава да бъде ползотворен и не бива да се оставяте на мързела да ви завладее. Може да се случи и важна промяна. Не ограничавайте близките си в техните действия и желанията им.

     
 

Близнаци

Днес за пореден път ще можете да се убедите, че всичко ново е добре забравено старо. Не се занимавайте с нищо сериозно. Просто всичко оставете, почивайте и се наслаждавайте на общуването с близки и приятели.

     
 

Рак

Днес можете да си позволите да правите това, което ви е удобно - всичко ще бъде на място и на време. Обаче не трябва прекалено да се увличате, за да не се обърнат обстоятелствата срещу вас.

     
 

Лъв

Днес може да започнете нещо ново, но ще ви бъде трудно да се справите със своите чувства. Възможно е да ви се лепне някой/я ваш/а фен/ка, от който ще ви бъде трудно да се отървете.

     
 

Дева

Повишаване на вашата жизненост води до подобряване на настроението. Успех в личните дела и сред противоположният пол. Проявете повече предпазливост в бизнеса. Не демонстрирайте чувство за превъзходство.

     
 

Везни

Ще ви се иска да внесете промяна около себе си, но не се поддавайте на първите пориви. Вашата принципност и взискателност може да провокират конфликт между вас и партньорите ви.

     
 

Скорпион

Днешният ден изисква от вас повече сдържаност във всичко. Сдържайте желанията си, особено ако са за материални неща. Не се поддавайте на поривите и не преминавайте границите на разумното поведение.

     
 

Стрелец

Днес ще се прояви вашият силен оптимизъм. Старайте се да не надценявате вашите сили и възможности. Ще има леки демонстрации от ваша страна. Ще има и хора, които ще се поддавдат на вашето влияние.

     
 

Козирог

Ако получите предложение, не го приемайте веднага преди да сте го обмислили много обстойно, защото в бъдеще няма да се окаже толкова изгодно за вас, а може да доведе и до проблеми.

     
 

Водолей

ози ден ще може да способства вашето творческо самоизразяване. Ще се проявите като изобретателна и неординарна личност. Добро време за посрещане на гости, но се пригответе да стоят до късно.

     
 

Риби

Всичко на пръв поглед изглежда добре при вас. Не си търсете сами проблемите. Избягвайте да натрупвате недовършена работа. Палитрата на личните ви чувства ще бъде твърде разнообразна днес.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

ХОРАТА СА ПОДОБНИ НА ПОРТОКАЛ
Когато са “притиснати”, всичко, което е вътре, излиза навън. Ако вътре горчи и ни е гневно, сокът също ще бъде горчив и гневен. Ако вътре е сладко и весело, сокът също ще бъде сладък и радостен. С помощта на прости методи може да се замени горчивината с радост и удоволствие. Може да се достигне даже такова равнище, че дори да сме в стрес, ние ще сме способни на прояви на любов и доброта по отношение на своите роднини и към всички останали. Ние не можем да се справим с нашите емоции като ги отхвърлим сами. Отхвърляме ги, защото им даваме оценка, считайки, че те са “лоши” или “неправилни”, но тях просто ги има. Когато човек може да приеме себе си такъв, какъвто е в даден момент, с всичките си чувства и емоции, той освобождава голямо количество жизнена енергия. Когато не може да направи това, натрупаната енергия на неговите емоции се превръща в стрес и става причина за болестите.