Луда надпревара прати наш фен да гледа финала на Шампионска лига на круизен кораб в Миконос

Български запалянко ще гледа в страхотни условия Ювентус - Реал

Теодор Атанасов се оказа най-съобразителен от българските фенове, получили неочаквано предложение за незабравимо изживяване по време на финала на Шампионската лига между „Реал” (Мадрид) и „Ювентус” на 3 юни.
Български запалянковци, вдъхновени от кампанията The Phone Call да споделят отново футболната страст от гледането на мачовете заедно в приятелска компания и бира в ръка, получиха и изненадващо предизвикателство.

По време на емоционалния последен полуфинал от Шампионска лига в ексклузивната Мач Зона в София фенове се състезаваха за голямата награда на кампанията – пътуване до Миконос за финала на Шампионска лига на 3 юни. Победителите ще имат шанса да наблюдават финала на специално частно събитие на круизен кораб.  Условието – да стигнеш най-бързо от Мач Зоната на бул. „Александър Стамболийски“ до студиото на Шампионска Лига на bTV. Посетителите в Зоната, които веднъж вече бяха спечелили възможността да бъдат там заедно с приятелите си, не подозираха за предизвикателството - бяха тотално изненадани от старта, даден в ефир.

Най-бърз и комбинативен от феновете се оказа Теодор Атанасов, който, заедно с двама свои приятели, ще гледа финала между „Реал” (Мадрид) и „Ювентус” на круиз в Миконос. Креативност, самообладание, спортен хъс и разбира се - бързина осигуриха наградата на Теодор. Той сподели, че до последната секунда не е вярвал, че ще стане първи, а обзелият го адреналин не му е позволил да заспи през цялата нощ! Работещият в сферата на туризма запалянко попадна на умел и съпричастен шофьор на такси, който го придвижи адекватно из софийските улици, тича скоростно и стигна за 8 минути, като изпревари останалите седем участника в неочакваната бясна надпревара!