Дневен хороскоп - петък, 2 юни 2017

Хороскоп

01-06-2017, 18:39

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп - 29 май - 4 юни 2017

Слънчев календар - петък, 2 юни 2017

 

Овен

Вашата емоционалност е повишена и ще е водещ елемент. Жизненият ви тонус постепенно ще започне да се подобрява. Лесно ще можете да се отличите в делата, където ще имате възможност да изявите своите интелектуални възможности.

     
 

Телец

Благоприятно е само за текущите дела, а важните трябва да ги отложите. Много е важно правилно да организирате деня си и да не бързате нищо да предприемате без достатъчно добро обмисляне.

     
 

Близнаци

Повдигането на енергийното ви равнище може да ви подтикне към импулсивност. Добра възможност ще имате да проявите вашата информираност. Бъдете си сами рекламни агенти.

     
 

Рак

Успехът на моменти ще ви съпровожда, но бъдете предпазливи и внимателни при работа с финансови  операции. Не особено благоприятен ден за романтични изживявания, срещи, обяснения.

     
 

Лъв

Необходимо е да бъдете с повишено внимание. Може да имате както добри възможности, така и неочаквани загуби във всякакъв аспект. Важно е да не се поддавате на първоначалния си импулс и да обмисляте всичко по-добре.

     
 

Дева

По- здравословно за душевното ви равновесие ще е да не се намесвате по никакъв начин при разрешаване на спорове още повече, ако не ви касаят пряко. Много е важно е да запазите присъствие на духа си във всяка ситуация.

     
 

Везни

Може да има при вас щастливо стечение на обстоятелствата. Второстепенните дела могат да почакат малко засега. Денят ще е изпълнен с емоционална наситеност и вътрешното напрежение може да ви изкара от равновесието ви.

     
 

Скорпион

Избягвайте бързото вземане на решенията и бързият развой на събитията. По- спокойно давайте и карайте по ред нещата! Проявете повече отговорност към задълженията си, към  поети ангажименти и дадени обещания.

     
 

Стрелец

Имате възможност да направите много полезни неща. Проявете инициатива като срещи, установяване на контакти, но до 14 часа. Активни сте в някои отношения, но тази активност може да се прояви не съвсем конструктивно, особено втората половина на деня.

     
 

Козирог

Намирате се в състояние на относителна хармония и вътрешно спокойствие. Това ви позволява да владеете ситуациите и взаимоотношенията си. Точно така - не прибързвайте в нищо. Нека действията ви да бъдат повече обмислени.

     
 

Водолей

В личните ви дела няма да има задръжки и препятствия. Вашите доводи ще бъдат достатъчно убедителни за всички. Ще издържите на всяка конкуренция, отстоявайки своето мнение. И с право!

     
 

Риби

В близките ви взаимоотношения са възможни разногласия и конфликти. Силно желаете да намерите разрешение на някои наболели въпроси. Планирайте външна изява в социален аспект като срещи например.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

ДА СЕ ПОЯВИШ НА СВЕТА Е ГОЛЯМ КЪСМЕТ
От тук нататък е в твои ръце как ще го изживееш живота си. Не се вайкай, че животът е скапан, а се опитай да го изживееш пълноценно. Прибавяй живот към годините, а не години към живота! Никога не се отказвай от нещо преди да си го преживял. Не си живял напразно, ако си посадил поне едно дърво, което да остане след тебе. Дори и да имаш по-добър живот след смъртта, никога не забравяй, че напускаш този. Удари го на живот, преди живота да те е ударил. “За него-Живота- направил бих всичко”. Животът сам по себе си не означава нищо, неговата цена зависи от употребата му. Животът ти е една симфония, а ти си диригентът. Не позволявай на никого да ти изсвири грешна нота. Живей си живота живеейки! Китайците казват: “Никога не отказвай нещо, преди да си го преживял”. Смисълът на живота е в самият живот и вие трябва да го намерите за себе си. Ако ви заинтересовах до тук с темата, защо не прочетете книгата “Жажда за живот” на Ървинг Стоун?