Премиерът Бойко Борисов се срещна с Димитър Бербатов

Борисов: Пожелавам успех на Бербатов с инициативата и спортните занимания

Премиерът Бойко Борисов се срещна с Димитър Бербатов. "С Димитър Бербатов си поговориxме за предстоящия му благотворителен мач на 14 юни в София, на Националния стадион „Васил Левски” с участието на Луиш Фиго и други известни футболисти в световен мащаб. Приходите от събитието ще са за деца в нужда. Пожелах му успех с инициативата и спортните занимания. Луиш Фиго с All Stars срещу Димитър Бербатов с United Stars на 14 юни в София", сподели Борисов в социалната мрежа Фейсбук.

Припомняме, че фондациите на футболните звезди организират благотворителен мач с участието на световни имена от спорта и шоубизнеса. Мащабното събитие е планирано за 14 юни 2017 г., в София, на Националния стадион „Васил Левски“. Очакваните приходи ще бъдат изцяло в полза на каузите на фондация „Димитър Бербатов“ и фондация „Луиш Фиго“.  

Двамата големи спортисти са лично ангажирани в работата по организацията на събитието и най-вече в контактите със свои бивши съотборници и футболни съперници.

С Dimitar Berbatov си поговориxме за предстоящия му благотворителен мач на 14 юни в София, на Националния стадион „Васил...

Публикувахте от Бойко Борисов в 1 юни 2017 г.