Дневен хороскоп - четвъртък, 1 юни 2017 - bulgaria.utre.bg

Дневен хороскоп - четвъртък, 1 юни 2017

31 май 2017, 18:34 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    Bulgariautre

 

Овен

Днес не се предвиждат някакви сериозни изменения. Сега събирайте сили. В този ден вашите чувства са напълно отрезвени и всички действия са добре премислени. Неподходящо време за скъпи или по-големи покупки.

     
 

Телец

Обстоятелствата, които се оформят, явно не са съвсем във ваша полза и могат да ви накарат да промените начина си на действие. С контрол над разума и с упоритост ще се справите с всички възникнали препятствия.

     
 

Близнаци

Постарайте се да оправдаете днес очакванията на околните. Откажете се от делови преговори и делови срещи. Опитайте поне един ден да изкарате без нервно напрежение и очакване.

     
 

Рак

Не се доверявайте на емоциите днес. Съчетанието между добросъвестност и твърдост във възгледите ще ви направи неоценима услуга. Не отстъпвайте нито крачка и обстоятелствата ще заемат правилните си места.

     
 

Лъв

Днес сте много доверчиви и лесно могат да ви излъжат или подведат. Вие самите може да се възползвате от чуждата доверчивост за користни цели. Както разбирате, това не бива да се прави.

     
 

Дева

Възможно е възникване на неуредици на работното ви място, но ако проявите търпение, те ще изчезнат безследно. Не губете присъствие на духа, за да може се справите със сложните ситуации.

     
 

Везни

Леко и ненатрапчиво ще съумеете да склоните на ваша страна някои хора. В семейните дела, в делата на ваши роднини са възможни финансови загуби или големи разходи. Интуицията сега не може да ви подведе.

     
 

Скорпион

В днешния ден ще имате усещането, че някои хора се стремят да ви обидят нарочно, но съвсем не е така. Старайте се да обърнете подозрението си на майтап. Късметът ще ви съпътства.

     
 

Стрелец

Днес лесно ще се адаптирате към всякакви обстоятелства. Може да имате приятна изненада от млад човек, но не възлагайте големи надежди. Бъдете внимателни при работа с режещи предмети, възможни са срязвания.

     
 

Козирог

С вашите дела всичко ще е наред, но ви предстои сериозна работа. Ще се откроите като ярка и делова личност. Трябва да имате ясен поглед върху всичко и да проявите повече изобретателност.

     
 

Водолей

Нервното напрежение в службата ще се отрази на повечето от вас. Към него може да се добави и разочарование от околните. Външните обстоятелства дори да се променят, вие ще останете под въздействие на първите ярки впечатления.

     
 

Риби

Не забравяйте, че всичко в този свят има двойствена природа. Късметът би могъл да се обърне лесно срещу вас. Не се чувствате в особено добра форма, въпреки че нямате причина. Съблюдавайте непременно нравствените правила при общуване.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

1 юни - Международен ден на детето
Всяко дете има право да бъде щастливо, да изживее пълноценно своето детство, да бъде заградено от родителски грижи, да получава достатъчно внимание и обич. Децата са безпомощни и зависими от възрастните. Те се нуждаят от тях, за да получат това, което искат. Вдъхвайте им самочувствие, окуражавайте ги, изслушвайте детските им проблеми, дайте им цялата си обич и внимание. Те най-много го заслужават. Бъдете справедливи с тях, не ги правете изкупителни жертви на проблемите си. Няма нищо по-прекрасно от радостта в грейналите детски очички.
Възлюбени родители, ето днес имате особено подходящ ден да зарадвате своите деца, да изпълните мечтите им, да осъществите желанията им, да ги направите щастливи. Отделете цялото си време и внимание на тези сладки същества. Децата бързо растат. Утре ще ви се иска да можете да ги хванете за ръка и да ги заведете някъде, но те ще са вече пораснали. За да не съжалявате някога за нещо, което сте пропуснали, направете го сега, докато можете!Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп