Дневен хороскоп - сряда, 31 май 2017

Хороскоп

30-05-2017, 18:33

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Слънчев календар - сряда, 31 май 2017

Седмичен хороскоп - 29 май - 4 юни 2017

 

Овен

Поради планетното влияние ще бъдете почти неуправляеми. Другите ще ви намират най-малкото за странни и ще казват зад гърба ви:”Ни се води, ни се кара”. Ще имате радостно преживяване макар и маломерно.

     
 

Телец

Проблемите могат да дойдат при вас от към женска страна. Не са изключени спорове и разправии предимно за дреболии, но понякога и малкото камъче може да преобърне колата. Трудно ще сдържате раздразнението си.

     
 

Близнаци

Не се опитвайте да доказвате собствените си идеи, защото скоро те ще се окажат пълна утопия. Във втората половина на деня бъдете много внимателни при започване на нова работа.

     
 

Рак

Намирате се в състояние на леко напрежение и безпокойство. Възможно е да се пресекат интересите ви с на някой от другите. Не прибързвайте в нищо. Вложете повече разум в действията си.

     
 

Лъв

Денят е добър за изява в професионалната сфера. Ще бъде изпълнен с множество контакти, срещи, телефонни разговори. Ще се радвате на добър микроклимат в семейството или личните си отношения.

     
 

Дева

Проявете малко повече идеализъм в личните отношения. Заемете се с домашните си задължения и изпълнете това, което отдавна сте обещали на партньора си, но постоянно отлагате във времето.

     
 

Везни

Ден на добрите възможности, затова гледайте да не ги изпуснете. В действията си проявете повече инициативност и активност. Не предизвиквайте протести от страна на близките си.

     
 

Скорпион

В личните ви отношения може да настъпи криза. Всяко нещо може да се превърне в повод за конфликти и спорове. За сега няма сериозна опасност за финансовото ви положение. Внимавайте за здравето.

     
 

Стрелец

Самоувереността ви привлича към вас хора, които се нуждаят от вашия съвет и преценка. Характерното за деня е засиленото ви общуване, контакти, срещи. Продължавайте да се занимавате със своите си задължения, колкото и да са ви скучни.

     
 

Козирог

Може да се наблюдава лек спад в жизненият ви тонус. Другите ще ви се струват виновни за какво ли не, включително и за скапаното ви настроение. Опитайте да бъдете по-вежливи към околните.

     
 

Водолей

Днес имате склонност към творческо самоизразяване. Някои от вас ще  бъдат сполетени от неочакван успех. Твърде е вероятно тези, които имат нови проекти да успеят да намерят спонсори за финансова помощ.

     
 

Риби

Твърде възможно е да се озовете в необичайна ситуация. Могат да възникнат и проблеми със здравето ви. Търсете информация в сънищата си. Вашето подсъзнание ви изпраща отговорите, от които се нуждаете.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

ЖИВОТЪТ Е ЧОВЕШКА ИГРА ПО БОЖЕСТВЕНИТЕ ПРАВИЛА.
Човек винаги има две причини да направи нещо: добра причина и истинска причина. Каквото и да правиш, с когото и да се срещаш, помни! Винаги давай без да запомняш, и винаги получавай без да забравяш. В живота има добри и лоши моменти. Изтърпете лошите и се радвайте на добрите. Позволете другите да научат собствените си уроци и не се превръщайте в техни съдници. Най-голямата грешка е да се опитваш да поправяш грешката на друг. Създайте умението да възприемате положително света и ще създадете своя късмет. Създайте красота, мир и хармония в света около вас. Нека цялата красота и изобилие на света бъдат ваши. Всичко е във вашите ръце, затова не трябва да го изпускате. Стремейки се към върха помнете, че това може да бъде не Олимп, а Везувий. Фортуна често се усмихва на този, когото не забелязва Темида. Великата наука да се живее щастливо се състои в това, да живеете само в настоящето. Наспете се хубаво, за да се събудите на другия ден готови да се изправите срещу новите предизвикателства.