Дневен хороскоп - вторник, 30 май 2017 - bulgaria.utre.bg

Дневен хороскоп - вторник, 30 май 2017

29 май 2017, 18:08 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    bulgariautre

 

Овен

Денят ще ви се стори напрегнат, тъй като неправилно ще възприемете някои ситуации. Бъдете повече внимателни и предпазливи. Ако игнорирате мнението на близките си хора, рискувате да сложите начало на конфликт.

     
 

Телец

Благоприятно е за въвеждане на ред в текущите дела, но без да предприемате нищо важно. Взаимоотношенията с другите може да се окажат сложни и напрегнати. Денят ще е по-напрегнат за родените на 20 и 21 май.

     
 

Близнаци

Голяма е вероятността сега да имате недостатъчно добро самочувствие и настроение, което ще ви затрудни при изпълнението на вашите отговорности. Направете си самоанализ на отминалите дни.

     
 

Рак

Днес сте подвластни на изкушения и съблазни, затова внимавайте повече. Трудно ще контролирате апетита си.  Вещите купени сега няма да ви донесат голяма радост, а и цената по-късно ще ви огорчи. 

     
 

Лъв

Денят подхожда за стратегическо планиране. Разчитайте само на собствените си сили. Бързо ще се ориентирате накъде да поемете. Старайте се да не се концентрирате върху неприятните моменти. 

     
 

Дева

Акуратност, точност и педантичност са характерни черти, които ще покажете днес. Нараства вниманието ви към детайлите. Възможни са спорове с колегите на работното място. Настроението ви може да бъде помрачено от нещо.

     
 

Везни

Възможно е днес да се почувствате малко самотни, но това да не ви разстройва. Имате рядката възможност да си отдъхнете, да си съберете мислите и да се настроите на позитивна вълна.

     
 

Скорпион

В началото на седмицата ще е характерно за вас спокойно и хармонично настроение. Конструктивните тенденции ще преобладават над деструктивните. Време за положителни промени и трансформация.

     
 

Стрелец

Ситуацията около вас непрекъснато ще се променя. Това, което е актуално днес, утре може да загуби своята ценност. Жените Стрелци могат да извършат някои грешки, а мъжете ще имат временен конфликт. 

     
 

Козирог

Събитията ще се развиват стремително. От вас се изисква внимание към детайлите при изпълнение на важните отговорности в работата и бизнеса. Времето е по-добро за родените през декември. 

     
 

Водолей

Сега трябва да бъдете предпазливи и внимателни. Голяма вероятност има да допуснете грешки. Доверете се на интуицията си. Ще сте лесно раздразнителни и даже самите вие може да провокирате конфликт. 

     
 

Риби

Неустойчивото емоционално състояние ще бъде причина за редица проблеми и противоречия в личния живот, на работа или в бизнеса. Добър ден за анализ на грешките извършени в миналото.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  ГРИЖАТА ЗА БЛИЖНИЯ НИКОГА НЕ ИЗЛИЗА ОТ МОДА

Дадени са ви две ръце. Едната, за да помагате на ближния си, а другата, за да помагате на себе си. И ако до всяко добро същество, застане поне още едно, предвиждам такъв живот, дано, дано, дано! Помнете, че ако ви потрябва ръка за помощ, винаги ще я намерите в своята длан. Вашето най–добро време е напред! И нека продължи, колкото се може повече. Далай Лама дава някои съвети и правила: Уважение към себе си, уважение към другите и отговорност за всички действия. Помнете, че когато не получавате това, което искате, понякога е голям късмет. Когато осъзнаете, че сте направили грешка, предприемете действия да я поправите. Бъдете отворен за промени, но не се отказвайте от ценностите, в които вярвате. Всеки ден прекарвайте известно време сам със себе си. Веднъж в годината посетете място, на което никога не сте били преди. Помнете, че най-добрата връзка е тази, при която любовта Ви един към друг е повече от нуждата да сте заедно.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета