Дневен хороскоп - понеделник, 29 май 2017 - bulgaria.utre.bg

Дневен хороскоп - понеделник, 29 май 2017

28 май 2017, 18:23 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    Bulgariautre

 

Овен

Денят ще способства успеха на целеустремените хора, способни на трезва, не превзета оценка на ситуациите, привикнали да гледат в бъдещето, без да забравят проблемите на днешния ден.

     
 

Телец

Трябва да вземете под ваш контрол развитието на ситуациите днес. Твърде болезнено ще възприемете негативните изказвания на конкретен човек. Не трябва да оставяте недовършени започнатите задачи.

     
 

Близнаци

Бъдете внимателни, ако се появят на хоризонта нови перспективи и също към хората, които не ви вдъхват необходимото доверие. Не е изключено новите възможности да привлекат нови проблеми.

     
 

Рак

През днешния ден ще виждате проблеми и там, където ги няма. Дълбоко скритият във вас страх и опасения могат да изплуват на повърхността. Подозрителността и неискреността ви пък могат да породят още проблеми в общуването.

     
 

Лъв

От вас се изисква максимално внимание и съсредоточеност в решението на важните задачи. Времето ви призовава да преоцените своите възможности по трезво и реално, тъй като успеха ще съпътства тези, които са способни да оставят амбициите си настрани.

     
 

Дева

Необходимо е да се избавите от желанието да критикувате близките около вас хора. Ако не може да се сдържите да се изказвате по адрес на другите, то направете го по-меко и тактично, за да няма отрицателни реакции от тяхна страна.

     
 

Везни

Денят може да бъде спокоен и хармоничен само в този случай, ако останете верни на своите морално-етични принципи и виждания. Правилното действие сега не изисква от вас значителни усилия.

     
 

Скорпион

Поради стечение на обстоятелствата, вашите достойнство и гордост могат да бъдат наранени. Не бива в никакъв случай да се отдавате на желанието да отмъстите следвайки принципа “око за око, зъб за зъб”.

     
 

Стрелец

Намирайки се в центъра на вниманието на околните, стремете се да се държите спокойно и непринудено. Небесните тела създават за вас благоприятното стечение на обстоятелствата в работата и в бизнеса.

     
 

Козирог

Денят може да бъде сложен, но перспективен. Силната ви чувствителност и емоционално-психическото влияние на околните може да бъде както негативно, така и с много позитивни фактори.

     
 

Водолей

Днешният ден ще бъде сложен, тъй като емоционалното напрежение от общуването с околните постепенно ще нараства. Засилва се вашето сексуално влечение, но подбирайте правилно обектите си.

     
 

Риби

Днес може да бъдете напрегнати и деструктивни, благодарение на това, че с труд контролирате своите негативни емоции и чувства. Отнасяйте се внимателно към делови предложения настъпили в този момент.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  ПРИВЛИЧАНЕ НА БЛАГОВОЛЕНИЕТО НА ВИСШИТЕ СИЛИ
Почувствайте свежестта на утрото, аромата на прясно свареното кафе. Чуйте песента на птиците или приятната мелодия, която се носи от радиото. Залепете си най-чаровната усмивка, която притежавате. Благодарете на Всевишния за всичко, което имате и всичко, което ви дава и се пригответе за един прекрасен ден. Най-добрият начин за привличане на благоволението на Висшите сили и да се оградите от евентуални изпитания - това е непрекъснато да благодарите. Нека това стане част от вашия живот, вашата втора природа. Триумфът на вашата душа е в ежедневната благодарност. Вгледайте се в самата дума “Благодаря!”- Благо... даря, Благо...даря.


Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета