Седмичен хороскоп - 29 май - 4 юни 2017

Хороскоп

27-05-2017, 18:30

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Вярвай, мечтай, рискувай!
За вас настъпва време, в което трябва да получите вече резултатите от своя труд. Време на добри доходи, увеличение на заплата или други. Удачни ще се окажат замислите ви по отношение на пътуванията. Ваши своевременни и решителни действия могат да се окажат спасение за някого. Настъпва благоприятен период за творческа самореализация. Не обещавайте това, което не ви е по силите да го изпълните, защото може да стане причина за много проблеми и недоразумения. Влизате в нов етап на духовно развитие, затова не забравяйте да си оставите достатъчно време за занимания с вашия вътрешен свят.
Благоприятни дни- 30, 31.05
Неблагоприятни дни- 03, 04.06


     
 

Телец

Вчера е история, утре е мистерия, днес е подарък.
Всички аспекти на живота постепенно ще започнат да вземат по-благоприятна посока. В началото на периода ще ви се открият добри перспективи, които могат да променят живота ви. Да се разруши старото, да се внесе нещо ново, да повярвате в съдбата и смело да погледнете в бъдещето! Да имате вътрешна готовност да преодолеете всякакви препятствия и заплетени ситуации, ако срещнете такива. Повече от всичко сте заинтересовани от взаимодействието с приятелите. Опирайки се на своя авторитет, се опитвате да създадете група от близки по дух хора.
Благоприятни дни- 01, 02.06
Неблагоприятни дни- 30, 31.05

     
 

Близнаци

Най-щастливия знак в бизнеса за периода.
Като цяло сте доволни от себе си. Вече чувствате прилив на сили. Време е да се заемете с делата си. Първата половина на периода ще бъде повече напрегната, след което напрежението постепенно започва да спада. На мнозина може да не угодите, но утеха може да ви бъде това, че вашата критика е справедлива. Ще се увлечете по нещо дотолкова, че ще престанете да забелязвате всичко останало. Мъжете да се въздържат от ярък драматизъм и ревност към половинките си, а жените да не остават дълго в уединение.
Благоприятни дни- 30, 31.05; 03, 04.06
Неблагоприятни дни- 01, 02.06

     
 

Рак

Не очаквайте благоприятни минути, а ги създавайте сами!
През този период трябва повече да ядете, повече да спите, повече време да прекарвате на чист въздух и сред природата. Повече срещи и общуване и всичко ще бъде на ред. Можете да се заемете с придвижването на някои добри идеи. Ще бъдете креативни лидери или предводители на кампанията, която представлявате. Имате добри заработки, но и бързо изхарчвате заработените пари. Особено жените минавайки покрай някоя витрина се оказват сразени наполовина, като повечето купени неща после се оказват напълно излишни. В някои определени дни от седмицата може да влезете в конфликт с околните.
Благоприятни дни- 01, 02.06
Неблагоприятни дни- 03, 04.06

     
 

Лъв

Който не намира път, сам си проправя.
Оптимизмът ви ще ви помогне да издържите сложния период, през който преминавате. Още малко ще продължи неблагоприятното влияние за вашия знак в сферата на финансите, но е време да се замислите за своя гардероб и да се обзаведете с нещо ново. Личните ви отношения ще бъдат мили и непринудени. Не е изключено да попаднете в центъра на любовна интрига. Подетите от вас инициативи на работното място може да не допаднат на началството ви.
Благоприятни дни- 03, 04.06
Неблагоприятни дни- 30, 31.05


     
 

Дева

Бъдете внимателни в личните дела и любовта!
При вас има известна доза нервност. Не можете да се съсредоточите върху любимите си занимания, плановете ви не могат да се реализират. Желателно е още да не прибързвате да правите нови проекти за бъдещето, а да живеете в настоящето. Донякъде напомняте принцесата върху граховото зърно - всяка произнесена фраза, всяка мисъл или действие у другите може да предизвика недоволство от ваша страна. През периода отделете повече време да почивате и да спите.
Благоприятни дни- няма
Неблагоприятни дни- 01, 02.06

     
 

Везни

В отпуск!
Вие ще бъдете силно обаятелни и неотразими през периода. Може да се почувствате в много добра форма. Само за няколко дена, дори за минутка си подарете нови емоции като заминете някъде. Обезателно сега трябва да получите нови впечатления. За да отдавате добра енергия на работата си, първо ви е необходимо да се възстановите. Най-доброто време за кратки пътувания е тази и следващата седмица. Кой знае, златната рибка може да доплува в ръцете ви!
Благоприятни дни- 30, 31.05
Неблагоприятни дни- 03, 04.06

     
 

Скорпион

Най-сексуалният знак през периода.
Противодействието на Слънцето и Нептун изостря всички ваши вътрешни противоречия. Чувствата ескалират, хвърчат искри, вие търсите подкрепа от страни, но не я намирате. Зараждат се конфликти с най-близките ви хора. В яростта си възклицавате:”Всички са глупаци и задници, никой не иска да ме разбере!” И търсите уединено местенце, но от себе си не можете да избягате. Твърде е възможно да се наложи да участвате чрез вашето авторитетно вмешателство и да се погрижите за близки, особено родители, които не искат да се обърнат към лекар. Съчетание между вътрешните противоречия и външните обстоятелства ще засегне мнозина от вас.
Благоприятни дни- 01, 02.06
Неблагоприятни дни- 30, 31.05

     
 

Стрелец

Когато всичко е загубено, остава урокът за бъдещето.
Периодът за вас може да се окаже или рязко положителен, или рязко негативен. Важно е какви уроци ще успеете да извлечете през това време. Може да изпаднете в състояние да отхвърлите всичко от материален и битов характер, да не търсите контакти, да не искате с никого да се виждате. Много неща ще се окажат безсмислени за вас и ще започнете вътрешно търсене, което се намира отвъд човешкото съзнание. За тези, за които единствената цел се явяват парите и материалното благополучие, съдбата може да им ги отнеме по насилствен начин - чрез загуба на портмоне, намаление на заплата, проблеми със сметки. В крайна сметка ще трябва и те да разберат, че щастието не е в парите.
Благоприятни дни- 30, 31.05; 03, 04.06
Неблагоприятни дни- 01, 02.06

     
 

Козирог

Който търси намира!
Семейните и влюбените Козирози преживяват сложен период. Възможни са разногласия. Постарайте се да откриете причините и работете по отстраняването им, иначе проблемът може да се задълбочи. Грижата за близките ви хора ще бъде в центъра на вашето внимание. Тези, които са без партньори могат да имат шанс да срещнат подходящ и интересен човек. Продължава вашият еротичен подем. Не е изключено да ви предстои внезапно пътуване.
Благоприятни дни- 01, 02.06
Неблагоприятни дни- 03, 04.06

 

     
 

Водолей

Да живееш значи да напредваш!
Положението на планетите сигнализира за вашия невероятен душевен подем. Оставете съдбата сама да пренареди приоритетите ви. Откъснете се от прозата на живота. Настройте се малко по-лирично - четете стихове, разхождайте се сред природата, идете на гости. Нужно ви е мирно и спокойно съществуване, покой. Вашият стил на поведение вероятно ще озадачи вашият партньор/ка. Късметът ще отиде при тези, които се придържат към златната среда, което сега няма да е никак лесно.
Благоприятни дни- 03, 04.06
Неблагоприятни дни- 30, 31.05

     
 

Риби

С търпение и труд всичко се постига.
Настъпва благоприятен момент да осмислите и оправите допуснатите грешки. Постепенно се настройвате на ритмите на бъдещите събития, но не гонете бързите резултати. Емоционалните импулси вероятно са много силни и вие се държите по един детински начин. Кратко пътуване ще ви донесе полза. Финансовото положение малко се стабилизира, макар да е още далеч от желаното. Не се поддавайте на прелъстителни обещания. Ситуацията изисква трезвият ви анализ.
Благоприятни дни- няма
Неблагоприятни дни- 01, 02.06