Дневен хороскоп - събота, 27 май 2017

Хороскоп

26-05-2017, 18:24

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 22 - 28 май 2017

 

Овен

Някой от близкото ви обкръжение ще ви подразни с поведението си, което ще е в разрез на вашите правила. Ще бъде добре да запазите търпение и да дадете думата и на другите. Освен това ще трябва и да се съобразите с тях.

     
 

Телец

Днес имате добър потенциал, но жалко, че няма да го използвате по предназначение. Всичко трябва да е във ваш контрол и да не изпускате управлението от ръцете си. Ще се наблюдава спад в интереса ви към повечето неща.

     
 

Близнаци

Трябва да има баланс между любовта и работата. Съсредоточете се върху онова, което действително си струва! Не се поддавайте на внезапни хрумвания. Не вярвайте на всички получени обещания.

     
 

Рак

Днес ще има разминаване в нещата и няма да е точно както би ви се искало. Въоръжете се с нужното търпение и изчакайте възможността да опитвате отново. Ще мислите едно, ще казвате друго, ще правите нещо съвсем различно.

     
 

Лъв

Добре ще бъде да знаете, че ако решите нещо да предприемете, шансовете са повече на страната на другите, отколкото на ваша, затова най-добрата тактика за днес е проявата на въздържаност, такт и мъдрост.

     
 

Дева

Денят няма да донесе нищо ново и вълнуващо. Отдайте се мирно и кротко на изпълнението на рутинните си задължения. Дори да се налага, отложете вземането на сериозни решения.

     
 

Везни

Сега ще трябва напълно да се съсредоточите в делата си и да отделите внимание и на най-дребните подробности, защото половината от тях може да се наложи да преработвате по-късно.

     
 

Скорпион

Трудно може да се спечели вашето благоразположение през днешния ден. Леко се дистанцирате от околните. Работата каквато и да е не ви увлича особено. Вероятно имате нужда да си починете от светската суета и шума.

     
 

Стрелец

Днешният ден ще сте идеалното съчетание между оптимист  и реалист. Твърде странен хибрид, но затова пък симпатичен. Жизненият ви потенциал е на високо равнище, но вероятно ще ви се наложи да се занимавате с нещо, което не ви е приятно.

     
 

Козирог

Вие ще бъдете обединителен център за близките или приятелите си. Съветите ви ще бъдат търсени и предпочитани пред тези на другите. Поводи обаче достатъчно ще има за вашето недоволство.

     
 

Водолей

Инициативните и решителните Водолеи ще бъдат съпътствани от късмета, а по- мързеливите ще бъдат прескочени, както и те самите заобикалят повечето неща. Намерете начин да излезете от зациклянето, в което сте попаднали.

     
 

Риби

Днес непрекъснато ще отвличат вниманието ви и ще ви занимават със странични неща, така че вашата работа сериозно ще изостане и няма да можете да стигнете до края. Постарайте се да не се отпускате чак толкова.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  ИЗЧИСТЕТЕ ПАМЕТТА СИ ОТ МИНАЛИТЕ НЕУСПЕХИ!
Представете си един силен водопад, който отнася със своя мощен поток вода неприятните спомени. Възпроизведете в паметта си как ситуациите и събитията падат и се разбиват в скалите. Бурната вода отнася техните останки, които скоро ще изчезнат в дълбоката пропаст. Тях повече ги няма - и вие сте отново свободни, пред вас се откриват нови хоризонти.