Дневен хороскоп - петък, 26 май 2017

Хороскоп

25-05-2017, 19:02

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 22 - 28 май 2017

Слънчев календар - петък, 26 май 2017

 

Овен

Вашите дела ще се развиват леко и успешно. Какво там значат някакви си дреболии. Вниманието ви ще бъде привлечено към нещо друго. Ще ви се наложи на всичко отгоре да изтърпите чуждата простотия, но се въздържайте да бъдете груби.

     
 

Телец

Късмета ще ви съпътства, но от вас днес се изисква огромно въздържание, трудолюбие и дисциплина. Изпълнете без роптаене изискванията на ръководството. Вашите умения ще ги задоволят.

     
 

Близнаци

Денят ще бъде променлив и нееднозначен. Вие не трябва да се отпускате нито за миг. Бдителността е единствената ви надеждна защита. Не особено благоприятен ден за интимните отношения и за любов.

     
 

Рак

Денят се очертава да бъде без плюсове и минуси. Не пропускайте за всеки случай да бъдете по всяко време предпазливи. Ако попаднете в компанията на неподходящ човек, то ще си имате главоболия и ядове.

     
 

Лъв

а вас ще са актуални въпросите свързани с професионалната ви реализация. Обстоятелствата около вас няма да бъдат леки. Малко трудно ще ви бъде, но със сигурност ще преодолеете всичко

     
 

Дева

Днес ще си проличи дали държите на думата си или не. Въздържайте се от желанието си да въвеждате порядък навсякъде около вас. Лунното влияние може да ви въздейства да проявите ексцентричност и прекомерна независимост.

     
 

Везни

Заемете се днес със себе си, отдайте се на своите желания и нужди и ще получите осезателен заряд от енергия. Необходимо ви е повече увереност в собствените сили и да не се плашите от отговорностите.

     
 

Скорпион

Ограничете за малко желанията си и се съсредоточете върху задълженията си и задачите, които имате. Лесно може да се превърнете в “герои на деня”, но има вероятност също така славата да се окаже скандална.

     
 

Стрелец

Ще сте настроени на романтична вълна и ще кипите от енергия и живот. Вашите действия често ще излизат от рамките на привичното, но ще успеете да накарате другите да разсъждават най–после с главите си.

     
 

Козирог

Днес сте настроени да изнасяте лекции, да поучавате и наставлявате другите. На околните ще им бъде доста досадно вашето присъствие в такъв случай. Ще има и реакции срещу вашето отношение.

     
 

Водолей

Нуждаете се от свобода и освобождаване от всякакви условности. Непринудеността в общуването ще улесни контактите ви. Добър ден за контактуване, визити, оправяне на нерешени проблеми, обмяна на мнения и правене на планове.

     
 

Риби

Днес сте изпълнени с толкова доброжелателност и миролюбие, че ще положите всички усилия, за да избегнете и най-малките спорове и конфликти. Денят е прекрасен за любовно отдаване на любим човек.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Огледайте се в какво обкръжение се намирате. Какви са хората около вас - радостни или унили? Бедни или богати? Успяващи или неудачници? Обкръжението много говори за самият човек или ако перефразираме: “кажи ми какво е твоето обкръжение, да ти кажа какъв човек си”.  Както кралят прави своята свита, така можете и вие да определите вашата.  Според това как и до колко успявате да промените вашето съзнание, във вашето обкръжение ще се появят нови хора, успешно реализирали се в живота. Това ще е верният признак, чe вие излъчвате вибрация на ново енергийно равнище. Благославяйте всеки, който е успял и се е появил на вашия път. Това е изражение за вашият жизнен ръст. Ваш е изборът за всичко, което ви се случва. Изберете да живеете живот, който да се подобрява с всеки ден и така и ще бъде! Само, ако го поискате и силно вярвате.