Слънчев календар - петък, 26 май 2017 - bulgaria.utre.bg

Слънчев календар - петък, 26 май 2017

25 май 2017, 18:52 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    Bulgariautre

7 слънчев денДен на Безсмъртието, Светия Дух, „живата вода”. Време за укрепване на традициите, най-добрият ден за любов, зачатие на детенце, творчески начинания.
Тотем на деня Белият Ястреб, Албатрос, символ на поривистост, безстрашие, творчество.
Препоръчва се да започвате творчески дела, да садите растения, храсти, дървета, да се веселите и да пеете. Денят е добър за пътуване. Добре е да се прекара този ден извън дома. Не късайте листа и цветя. Неблагоприятно време за големи покупки. Хубаво е да се занимавате с физически упражнения. Противопоказни са строгите икономии. Вземете парна баня, сауна.
Облекло -  Препоръчва се носенето на по-леки дрехи за съхраняване на вътрешната топлина. Цветовете на деня са бяло, жълто, златисто. Да се избягват тъмните тонове и особено кафявото. Камъкът на деня е  сердолик – камъкът на безсмъртието.
Знамения – Случайно, ако се попарите – знак за пречистване.
Ако лампата ви изгори или светлината угасне – неприятности.
Ако ви се скъса обувката – загуба на небесна защита.
Лошо е ако ви се появят върху кожата пъпки – предупреждение за заболяване на вътрешните органи. Знак за вътрешна нечистота. Трябва да следите за здравето си.
Ако има много кал по пътя и колата ви се изкаля цялата – знак за позор и преживян срам.
Да видите хлебарка на пътя или в чантата – знак, че не можете да се освободите от своите зависимости.
Сънища – Благоприятни са всички сънища, свързани с цветя. Ако болен сънува цветя, значи скоро ще оздравее. Да сънувате плодовете на дърво – знак за благоденствие и изобилие. Лошо е да сънувате животни- мизерия, проблеми, разпри.
Числа на деня – 7, 9, 13 49, 56

МултимедияКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп