Звездното влияние върху взаимоотношенията за четвъртък, 25 май 2017


Днешният ден носи напрежение за всякакви отношения. Неподходящо за нови срещи, любовни срещи, признания и раздели. Избягвайте да командвате партньора си. Вместо това се постарайте да проявите най-добрите си качества. Дори да ви е трудно да бъдете вежливи и да не обичате да правите комплименти, то по-добре се опитайте да направите именно това. В този ден завършва един цикъл и започва нов. Бъдете добри и се постарайте да остане приятно впечатление от вас у когото трябва. Бъдете много внимателни и се старайте да не довеждате никого до раздразнение. Вие също избягвайте нервни хора, такива които ви напрягат.
Неудачно време както за брак, така и за прекъсване на брачни отношения. По-добре не опитвайте. Всичко ще премине с гръм и трясък дори преди това да сте се разбрали взаимно.
Чрез квадрата на Венера и Плутон днес действат мощни разрушителни сили. Може да се появят силни страсти, ревност, чувството за собственост да проработи, но това са разрушителни емоции. Любовта може да се използва като способ за манипулиране и контролиране на партньора ви. Приказката „не режете клона, на който седите” е особено актуална сега. Премислете няколко пъти преди да направите нещо необмислено под влияние на силните емоции.
Звездното влияние сега е такова, че може да се почувствате, че все едно ходите по нажежени въглени, ако не внимавате.