Дневен хороскоп - сряда, 24 май 2017

Хороскоп

23-05-2017, 19:00

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 22 - 28 май 2017

Слънчев календар - сряда, 24 май 2017

 

Овен

През днешния ден ви очаква много сериозна работа и осъществяване на някои ваши замисли. Не си позволявайте да се отпуснете нито за миг. Необходимо е да проявите повече воля и разум.

     
 

Телец

Днес ще се чувствате по-комфортно далеч от хорската суета. Непременно трябва да прекарате поне няколко минути сред природата. В края на краищата това може да бъде дори само един кактус, но и от него можете да извлечете необходимата полза.

     
 

Близнаци

Добър ден за съвместни и интелектуални занимания прекарани със семейството и децата. Непринудено общуване и лесни контакти с околните. Бъдете предпазливи при работа с прибори.

     
 

Рак

Периодът е напрегнат и важен за вас. Бъдете готови за упорита и продължителна борба в името на отстояването на правата си. В службата и в къщи ще трябва да балансирате между своите и чуждите интереси.

     
 

Лъв

Днес няма да сте особено предприемчиви, но ще сте късметлии. Ще се разминете с някои ситуации – дори може да не разберете. Ще съумеете да обърнете всяка ситуация, с която се сблъскате в своя полза. Все пак избягвайте да се занимавате с това, в което не сте силни.

     
 

Дева

Постарайте се да планирате днешния ден и следвайте предначертаното. Импровизираните решения не са твърде удачни в този момент. Съсредоточете се върху своите мисли и анализирайте своите постъпки.

     
 

Везни

Вашата жизненост и самоувереност ще са гаранция за това, че ще успеете в плановете си, но не веднага. Уравновесеността и духовното ви присъствие ще ви спечелят уважението не само на съмишлениците, но и на съперниците.

     
 

Скорпион

Самочувствието ви ту го има, ту го няма, както е променливо и настроението ви. Така обърквате и най-близко поставените хора до вас. Разпореждайте се по-икономично с финансовите си средства.

     
 

Стрелец

Денят ще е най-плодотворен за онези, които не разчитат на чужда помощ. Деловите партньори може да закъснеят или да ви подведат без да искат с нещо. Любовта ви носи сигурност и разбирателство, но днес тя е много крехка.

     
 

Козирог

Желанието да бъдете по-добри от другите ще ви стимулира да хвърлите повече усилия. Някой ще се опита да ви отвори очите за нещо, което не искате да видите. В службата ще е напрегнато.

     
 

Водолей

Денят ще е хубав за онези, които се занимават с творческа дейност или работят самостоятелно. На останалите той вероятно ще донесе трудности и проблеми с неетични хора от обкръжението.

     
 

Риби

Днес нетърпението ще е ваша движеща сила. С помощта на не малко усилия преобразувайте енергията в нещо по-позитивно. Успехът ви като цяло зависи от вашата вяра в собствените сили. Всичко останало ще бъде обезпечено.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Щастието не може да се пипне, то само се усеща. Всеки човек иска да бъде щастлив и всеки го търси на различни места според своите разбирания за него. Едни го търсят в блясъка на властта, други в титлите и почестите, трети в материалното богатство. Търсим го постоянно, а често пъти то е при нас, но не го усещаме. Когато го загубим, тогава разбираме, че сме го имали и всъщност сме били щастливи.