Дневен хороскоп - вторник, 23 май 2017

Хороскоп

22-05-2017, 18:32

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 22 - 28 май 2017

 

Овен

Ще срещате затруднения в общуването през днешния ден. Сблъсък между идеи и мнения може да доведат до нажежаване на обстановката за вас. Внимавайте, ако провеждате делови преговори.

     
 

Телец

В добра физическа форма сте. Професионалната ви работа изисква голямо внимание през днешният ден. Не сте застраховани от евентуални грешки. Вероятно ще изпаднете в двусмислена  или затруднена ситуация.

     
 

Близнаци

Денят носи известна опасност в някои аспекти, затова проява на повече предпазливост няма да ви навреди. Настроението ви е нестабилно и някои субекти лесно могат да го влошат още повече. Лесно се нервирате и това е вашата слабост сега.

     
 

Рак

Вашият темперамент е ключът към развоя на събитията. Сега е време да вземете всичко в свои ръце, но само ако останете спокойни и се научите да контролирате себе си, ще можете да контролирате и ситуацията. 

     
 

Лъв

Ако имате да обсъждате важни въпроси, това трябва да стане в спокойна обстановка. Благоприятно е за участие в светския живот. Можете да си позволите малко разточителство за лично удоволствие.

     
 

Дева

Ще имате добри възможности днес. Бъдете тактични и внимателни не само по отношение на хората, на които държите, но и на всички останали. Така ще избегнете и всякакви недоразумения помежду си.

     
 

Везни

Трябва да бъдете много внимателни днес. Обърнете повече внимание на текущите въпроси. Главната опасност за вас стои сега в неправилното вземане на решение и неправилни действия.

     
 

Скорпион

През днешния ден ще бъдете по-чувствителни от обикновено. Не е изключено да преживеете разочарование. Възможно е дори да бъде забележка подхвърлена от напълно непознат човек.

     
 

Стрелец

Избягвайте прекаленият оптимизъм и прекалената екстравагантност. Ще имате допълнителни трудности. Пазете се от загуби и измами. Първите впечатления днес могат да ви подведат.

     
 

Козирог

Вашето общуване ще протича лесно. Ще бъдете твърде приятни за околните с приповдигнатата си духовитост и добро настроение. Ще успеете да изплувате над всекидневната рутина.

     
 

Водолей

Избягвайте да общувате с хора, които се опитват да ви налагат своята воля. Денят е по-благоприятен за вас във вечерните часове. Тогава можете да се развихрите и да покажете въображение.

     
 

Риби

Събитията около вас може да не се развиват точно, както ви се иска, но някои обстоятелства просто трябва да се приемат без роптаене. Търпеливо и последователно се занимавайте само с това, което действително е по силите ви.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Имало едно време един малък енот. Той се страхувал да ходи на езерото, защото там живеел ... някой. Но като всички деца, веднъж той все пак се изкушил да отиде. За всеки случай взел със себе си най-голямата пръчка, която можел да носи. Надвесил се над водата и видял, че Онзи Някой го гледа. Намръщил се малкият енот. И Онзи се намръщил. Замахнал с пръчката малкият енот. И Онзи замахнал... Изплашен малкият енот хукнал при майка си и й разказал защо не иска да ходи повече на езерото, как Онзи, който живее там постоянно го плашел. Майка му го прегърнала и го посъветвала следващия път, когато отиде на езерото да се опита да се усмихне на Онзи, който живее там. Успокоен и окрилен от майчиния съвет, малкият енот се върнал до езерото. Надвесил се над водата и се усмихнал. Онзи, който живеел в езерото, също се усмихнал. Протегнал към него ръка малкият енот и Онзи приятелски също протегнал своята. Колко малко е нужно понякога, за да победим страховете си. А оръжието е в ръцете ни, в мислите ни, в настройките ни, в нас самите.