Христо Стоичков и Мария Гроздева призоваха хората да се включат в "София спортува"

Най-мащабното спортно събитие, което ще се проведе на открито,през първия уикенд на юни в Борисовата градина

"София спортува" - на 3 и 4 юни в "Борисовата градина". Включи се и ти!", призова Христо Стоичков, отправяйки покана към желаещите да спортуват.

Най-мащабното спортно събитие, което ще се проведе на открито, през първия уикенд на юни в "Борисовата градина" - "София Спортува", предизвика огромен интерес, както от страна на жителите на София, така и на големите имена в спортната история на България. Легендата Христо Стоичков и олимпийската ни медалистка по спортна стрелба - Мария Гроздева, публично призоваха чрез социалните мрежи повече хора да се включат в инициативата "София Спортува" и на 3 и 4 юни да излязат и да участват в многобройните спортни активности, които ще бъдат презентирани в "Борисовата градина".

И двата дни - от 10:00 часа, настоящи спортисти, любители на спорта, родители с децата им и домашните любимци ще могат безплатно да тренират, да се забавляват и да се информират за последните иновации свързани със здравословния начин на живот. Финалната програма на двудневния спортен маратон ще бъде обявена съвсем скоро на официалния сайт на събитието - www.sofiasportuva.bg.

Освен Стоичков и Мария Гроздева, съвсем скоро ще бъде обявено и другото голямо име, което ще подкрепи каузата, свързана с изграждането на спортна площадка за деца в неравностойно положение.