Дневен хорскоп за понеделник, 22 май 2017

Хороскоп

21-05-2017, 19:11

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Слънчев календар - понеделник, 22 май 2017

Седмичен хороскоп за 22 - 28 май 2017

 

Овен

Днес сте приятелски настроени към останалите хора и доста възприемчиви към техните проблеми и чувства. Успешното изразяване на вашите идеи, интереси и мнения, ще ви помогне в общуването.

     
 

Телец

Благодарение само на вашата воля, ще успеете да свършите със задачите. Има голяма опасност да попаднете под влияние на собствените си илюзии. Обърнете внимание на здравето си. Вечерта си подсигурете пълноценен сън.

     
 

Близнаци

Днес не трябва да правите никакви демонстрации или да изваждате на показ причините за вашите действия. На някои хора това никак няма да се хареса и ще създават проблеми. Запасете се с търпение или изберете нова тактика.

     
 

Рак

През днешният ден ще възникнат множество неотложни задачи. Необходимо е да имате нужното търпение и задръжки и да се въздържате от избухвания и пререкания. Може да не срещнете разбиране от страна на околните.

     
 

Лъв

Малко тежък ден в личен и семеен план. Ще е нужно да проявите дипломатическите си способности, за да избегнете локалните конфликти в къщи. Емоционалните вълнения могат да ви доведат до превъзбуда.

     
 

Дева

Благоприятен ден за делова и умствена работа. Склонни сте да проявите формализъм в работата си. Трудни отношения с някои от колегите ви. Пуснете в действие вашата интуиция и проницателност.

     
 

Везни

Ден на провокациите и изкушенията. Вероятен е значителен спад във вашето финансово положение и непредвидени разходи, поради които трудно ще възстановите предишното си равнище.

     
 

Скорпион

В личен план не се оставяйте чувствата ви да вземат връх над разума. Под въздействие на някои преживявания, сега не сте със съвсем обективен поглед върху настоящата действителност.

     
 

Стрелец

Вашата находчивост отново ще ви помогне в някои ситуации. Бъдете внимателни към личните си връзки. Взаимоотношенията ви сега са крехки и  лесно могат да се разпаднат. Пазете здравето си.

     
 

Козирог

Денят е добър за творческо проявление на личността. Бъдете внимателни със собствените си мисли. Може да ви споходи някаква оригинална идея. При пътуване бъдете предпазливи. Възможно е техниката или механиката да ви изненадат.

     
 

Водолей

Ще бъде достатъчно спокоен и умерен ден. Не бързайте и ще стигнете там, където сте се запътили. Всяка трудност може да бъде решена само при вътрешна уравновесеност на състоянието ви.

     
 

Риби

За да осъществите това, което мислите, трябва да действате смело и решително. Ядовете ви възникват сякаш от нищото. Запазете спокойствие и увереност! Имали сте и по-добри дни, но и този ще мине някак си.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Отнасяйте се към живота като към празник! Животът е ценен сам по себе си. Смята се, че времето се състои от три времена - настояще, минало и бъдеще, но това не е вярно. Времето се състои от миналото и бъдещето. А животът се състои от настоящето. Така че за всички, които искат да живеят, няма друг път, освен да живеят в настоящият момент. Съществува само настоящето. Миналото е просто колекция от спомени, а бъдещето не е нищо друго освен вашето въображение, вашите мечти. Реалността се намира тук и сега. Настоящето няма отношение към времето. Ако вие живеете само сега, в този момент, то време няма. Тук има само велико мълчание и неподвижност, и никакво движение. Нищо не се случва, изведнъж всичко спира. Настоящето дава възможност дълбоко да се потопите във водата на живота или високо да излетите в небето. Но от двете страни са опасностите - миналото и бъдещето. Това са най-опасните думи в човешкия език. Животът в настоящето, този между миналото и бъдещето, е подобно на вървене по опънато въже, когато от двете страни е пропастта. За тези, които искат да живеят - да не мислят за любов, а да обичат; да не мислят за живота, а да живеят - нямат друг избор, освен да пият от сока на настоящият момент. Вземете от неговата пълнота, защото той повече няма да се върне. Веднъж отишъл си, той никога няма да се върне.  Не мислете много за бъдещето, защото бъдещето се ражда от настоящето. Ако знаете как да се погрижите за настоящето, то настоящето ще се погрижи за вашето бъдеще. Бъдещето не идва от нищото, то израства от този момент. Всеки следващ момент израства от предишния. И ако този момент е прекрасен, мълчалив и блажен, то следващият трябва да бъде още по-тих и по-блажен.