Седмичен хороскоп за 22 - 28 май 2017

 

Овен

Понякога малкото камъче преобръща колата.
И най-малкото нещо може да стане повод за подозрения и раздори между вас и партньора ви/например телефонно обаждане, неоснователно закъснение/. Не робувайте на сексуалните си инстинкти, не се поддавайте на излишества и полов атлетизъм. Привличат ви предизвикателствата, но съществува голяма вероятност точно за вас да не завършат много добре нещата. Чувствата ви клонят към собственически и тиранични, а това създава проблеми. Съвета на звездите е да не се занимавате с парите на съдружниците си или поне да бъдете много внимателни и предпазливи, когато го правите.
Благоприятни дни- 26, 27  
Неблагоприятни дни- 22, 23, 28

     
 

Телец

На чужд гръб и сто тояги са малко според някои.....
Твърде дълго отлагате свършването на някаква работа и това ви обременява още повече. Организирайте се и със собствени сили най-вече трябва да се справите с това бреме, което виси като Дамоклев меч над вас. В службата бъдете особено предпазливи. Пазете се да проявявате празно остроумие на чужд гръб. С партньора/ката си ще стигнете трудно до единомислие. Сякаш говорите на различни езици и никой не разбира правилно другия.
Благоприятни дни- 28
Неблагоприятни дни- 24, 25

     
 

Близнаци

Не лъжете, но и не казвайте цялата истина.
Ще бъдете податливи и зависими от семейната атмосфера и домашното настроение. Емоциите пренасяте в службата. Някои от вас ще се чувстват като в безтегловност, но това са временни и отминаващи симптоми. В скоро време ще излезете от това дезориентиращо положение. Старайте се да не засягате чужди интереси, защото в този период вашите недоброжелатели са в по-силни позиции и могат сериозно да ви навредят. Пред някои представители на знака стои сериозната заплаха да пострада авторитета им поради неблагоразумие.
Благоприятни дни- 22, 23
Неблагоприятни дни- 26, 27

     
 

Рак

Този, който избира най-лекият път, избира най-опасния път.
Ако нещата не стават, както сте планирате или ги искате, това е само временно. Застрашено е едно приятелство, на което много държите. Внезапни обстоятелства могат да променят тези отношения. Възможна е реорганизация на стария бизнес, разширение или ново начало. Пред вас стоят някакви неприятни отговорности, които се опитвате да избегнете или поне ви се иска да го направите. В дадени моменти изпадате в излишна сантименталност, а емоциите ви се движат в неправилна посока.
Благоприятни дни- 24, 25
Неблагоприятни дни- 22, 23, 28

     
 

Лъв

Нито крайно смирение, нито прекомерна гордост!
Живеете на прекалено бързи обороти и в опасни за цялостното здраве ритми. Енергията на Марс ви направлява вътрешно, натрупва се и се превръща в отровни изпарения. Материалният аспект е много важен за вас. Всичко, от което не можете да извлечете някаква полза се оказва безсмислено. Доколкото е възможно, трябва да спазвате умереност във всичко, което правите. Всяко излишество е вредно за вас. Не игнорирайте почивните дни!
Благоприятни дни- 26, 27
Неблагоприятни дни- 24, 25

     
 

Дева

Имайте винаги вяра, надежда и любов!  
Невро-емоционалното напрежение не ви се отразява много добре. Винаги се претоварвате, защото се боите, че няма да успеете. Ако наистина искате всичко да завършите, не се старайте да живеете месец за три. В някои моменти буквално изтезавате своя организъм. Сега сте в категорията на склонните към злополуки, което трябва да ви намекне да внимавате повече. Ще работите здраво, но не очаквайте кой знае какво признание или облаги. В главата ви генерират много идеи и това ви поставя в атмосфера на ентусиазъм.
Благоприятни дни- 24, 25, 28
Неблагоприятни дни- 26, 27

     
 

Везни

Съмнявам се, значи съществувам!
Вие вечно сте раздвоени, безпокойни, съмняващи се. Сами се поставяте в едно постоянно напрежение и всичко това умело замаскирано с външна ласкавост. Вътрешните ви проблеми са надеждно скрити от погледа на околните. Нервите, сълзите изливате в къщи, пред света се показвате с усмивка и дружелюбен поглед. Всичко, което вреди на нервната ви система се крие в областта на взаимоотношенията ви. Вашите везни се люшкат ту в едната, ту в другата посока. Не знаете мярка нито в любовта, нито в работата.
Благоприятни дни- 26, 27  
Неблагоприятни дни- 22, 23, 28

     
 

Скорпион

Черното не е толкова черно и бялото не е толкова бяло, колкото изглеждат!
Налага се да правите доста компромиси, за да вървят нещата напред. Не бъдете резки с околните и се старайте да поддържате добри взаимоотношения с всички, с които си взаимодействате. Ще хвърлите доста усилия по нещо. Няма да можете да го осъзнаете, но част от проблемите, които възникват, в някои случаи се дължат изцяло на вас. Убедени сте, че някои хора са настроени срещу вас, но всъщност това е само в собственото ви въображение. Докато си изясните истината, ще е добре да се въздържате от предварителни действия. Старайте се да изпълните поетите задължения  и обещания.
Благоприятни дни- 28
Неблагоприятни дни- 24, 25

     
 

Стрелец

Бъдете последователни в плановете и действията си.
Настъпващият период ще е благоприятен както за любов, така и за развитието ви. Успешни ще се окажат срещите с важни персони. Да разказвате на приятели или други хора за финансовите си намерения или получаването на допълнителни средства не се препоръчва. Колективни проекти не започвайте, защото в по-късен етап ще бъде проблематично разделянето на придобивките, а и успеха ще е твърде съмнителен. Приемането на важни решения и формирането на основните задачи е най-добре да вършите самостоятелно.
Благоприятни дни- 22, 23
Неблагоприятни дни- 26, 27

     
 

Козирог

Доброто винаги е възможно!
Проявата на инициативи ще доведе до преследване на утопични цели. На работното място едва ли ще усетите някакви осезаеми резултати. Разбиране от страна на работодатели, инвеститори, делови партньори в този период ще отсъствува. Следва да се избягва излишната разточителност, макар че не е особено присъща за вас. Разходите за реклама няма да си заслужават. Седмицата всъщност е подходяща за пътувания и за разширение на собствения кръгозор, за социологически проучвания на общественото мнение.
Благоприятни дни- 24, 25
Неблагоприятни дни- 22, 23, 28

     
 

Водолей

От всичко трябва да се учим!
През седмицата можете да станете жертва на заблуждения- собствени или чужди. Лесно бихте изпаднали под влиянието на други хора и да вземате неверни решения. Разсеяността и невниманието допълнително могат да ви навредят. Вашата упоритост ще ви бъде в услуга обаче. Планетите ви съветват да се убедите първо във възможностите на практическата реализация и да не губите оптимизъм в случай на неверни стъпки. Ако става въпрос за съвместни ресурси, не бива да вземате еднолични решения. Подходящо време за започване на бизнес в ново за вас направление.
Благоприятни дни- 26, 27
Неблагоприятни дни- 24, 25

     
 

Риби

И Риба да си не е лесно! Мълчиш, нали си безсловесно!
Планетите способстват да откриете относително нови цели за себе си. Недоразумения с деловите партньори могат да станат причина да не постигнете желаните резултати. През седмицата разчитайте повече на собствените си сили, отколкото на поддръжката на когото и да е. Можете да се занимавате с колективна или обществено-полезна дейност, ако имате такива намерения. Вършете тази работа на доброволни начала, без друго заплащането не би ви удовлетворило. Добър период за рекламна кампания, което може да се окаже доста ефективно и да привлече много нови клиенти към вашата дейност.
Благоприятни дни- 24, 25, 28
Неблагоприятни дни- 26, 27