Дневен хороскоп - събота, 20 май 2017

Хороскоп

19-05-2017, 16:15

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 15 - 21 май 2017

 

Овен

Въздържайте се от прекалена активност в действията си и не се поддавайте на импулсите си. Разумно се ограничете в контактите си и се съсредоточете върху решенията на главните проблеми.

     
 

Телец

Не приемайте активно участие в обществения живот. Старайте се да останете днес в сянка. Сменете малко подхода си на общуване. Ще имате известни затруднения, възможни са и недоразумения, но ще се справите успешно.

     
 

Близнаци

Днес сте в малко по-особено настроение. Отнасяйте се справедливо към близките и околните. Постарайте се да не сте толкова суетни и ще ви се удаде да създадете цялостната картина на вашия живот.

     
 

Рак

Нужно е да бъдете малко по-търпеливи, по-сдържани и не толкова критично настроени към останалите. Сменете тактиката на поведението си. Възможно е някои от вас да изживеят известно неразположение.

     
 

Лъв

Интуитивно ще усетите как да съгласувате вашите честолюбиви замисли с желанията на околните. Напрегнат ден свързан с трансформацията на обкръжението ви и преодоляване на съблазните.

     
 

Дева

Бъдете много внимателни в общуването си. Има опасност да кажете нещо, което на околните да се стори като доста неприятно и неподходящо, и това да нанесе удар по репутацията ви.

     
 

Везни

Трябва да намерите точката на вътрешното си равновесие - между  гласът на разума и гласът на сърцето. Животът не може да бъде нито само логика, нито само чувства. Златната среда е винаги за предпочитане.

     
 

Скорпион

Бъдете внимателни, когато извършвате покупки, защото са възможни измами или пък напразно да похарчите парите си. Ограничете контактите си и не посещавайте оживени места. Не бързайте да се съгласявате за каквото и да е.

     
 

Стрелец

Ден, в който трябва да бъдете по-сдържани в инициативите, действията си и това което казвате. Проявявайте повече търпение и не атакувайте директно. Служебната работа може да се окаже в ущърб на личния живот.

     
 

Козирог

При вас могат да възникнат трудности в работата. Не губете присъствие на духа си. Не се опитвайте да се натоварвате с повече дейности, отколкото можете да се справите. Нови отношения може да ви заинтригуват.

     
 

Водолей

Най-добре ще бъде вместо да демонстрирате характер, да проявите повече добрина и сърдечност. Обърнете внимание и на здравето си. Не зацикляйте върху проблемите си. Оставете тяхното решение на времето.

     
 

Риби

Подхранвайте само тези мечти, които съответстват на реалността. Вашата откровеност и прямота към другите, може да разсеят всички техни съмнения и да ги направят по-отзивчиви и любезни към вас.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Вече се знае от много хора, че мисълта е енергия, а когато мислим ние се настройваме на определена честота на излъчване и приемане. Около нас има енергийни полета и ние се включваме към тях, създаваме собствен мрачен тунел на нашата реалност. Нашата умствена нагласа търси подходящи обстоятелства, за да реализира мислите ни. Ето защо сме отговорни за всичко, което сътворява нашият ум. Положете всички свои усилия да елиминирате енергийното поле на негативизма. Ако искате добро бъдеще, сформирайте представата си за него и си представете как бавно приближава към вас от извора на времето, движи се по течението бавно, идва като течаща река. Все пак внимавайте какво точно искате, защото може и да го получите! Прогнозирайте мислено само положителните варианти на очакваните събития. И даже да не е това, което сте очаквали, не забравяйте, че “всяко зло е за добро”, но това ще стане ясно по- късно.