Дневен хороскоп - петък, 19 май 2017

Хороскоп

18-05-2017, 18:34

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 15 - 21 май 2017

 

Овен

Вие трябва да се трудите по-енергично през днешния ден. Всичко, което правите, го правете с усмивка на лице. По този начин по-лесно ще стават нещата и ще преобърнете във ваша полза и най-несговорчивите хора.

     
 

Телец

Вие ще имате твърде много възможности за забавления днес, но първо си свършете работата на служебното място и в къщи и тогава чак може да си позволите културно-развлекателната част.

     
 

Близнаци

Бизнеса и службата сега ви се въртят на първо място в главата ви. Няма нужда да стъпвате на пръсти, дори трябва да вкарате в действие и своите лакти в интерес на вашите дела.

     
 

Рак

Член от вашето семейство може да отправи искане към вас, което не е чак толкова спешно, но вие ще прецените това. Времето прекарано с близките хора ще ви зареди неимоверно с енергия.

     
 

Лъв

Предоставяйте своята помощ всеки път, когато се наложи днес, дори ако това означава забавяне на вашите собствени амбиции временно. Така ще спечелите подкрепа, която ще ви е полезна при всички случаи. 

     
 

Дева

Възможно е да осъзнаете вече, че отношенията ви с някого /приятел, колега, друг/ са съвместими на многочислени нива. Ако нещата ви са в застой, време е да предприемете някакви своевременни действия.

     
 

Везни

Денят носи в себе си голям потенциал. Добре ще е да обърнете по-голямо внимание на себе си във всякакъв план. Най-важно е да направите нещо за душата си. Само най-доброто трябва да е за вас.

     
 

Скорпион

Постарайте се напълно спокойно да преживеете днешния ден. Някой може да заеме позиция срещу вас. В по-дългосрочен план трябва да се подсигурите и да засилите всичко от своя страна.

     
 

Стрелец

Добър момент за равносметка. Вашата аура е силна и привлича вниманието на другия пол към вас. Не сте застраховани от неприятности през днешния ден, но ще запазите състоянието на духа си въпреки трудностите.

     
 

Козирог

В днешния ден може да има много разминавания. Опитайте се да не осъществявате крупната сделка на деня. Разумно е да се изчака промяната на ситуациите. Работете в посока освежаване на отношенията.

     
 

Водолей

Весел и хубав ден, стига да съумеете да се възползвате или да вземате нещо за себе си. Ще трябва да проявите повече изобретателност и находчивост, за да успеете да се измъкнете от някои затруднения.

     
 

Риби

Опитайте се да не доминирате в разговор днес, нека всичко да е в равновесие, така че всеки човек да бъде чут. Това може да отнеме известно време за преговори все пак.  Не предизвиквайте съдбата по никакъв начин.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Сутрин по първи петли, невидимите ръце на небесните ангели повдигат черното було над застиналата в сънища земя и я заливат с божествената сияйна зора. Слънцето изгрява в тържествена небесна симфония и облива и пречиства енергийно с лъчите си всичко, до което се докоснат. Хора, излезте и попийте енергията му. Окъпете се под  лъчистото сияние. Заредете се с благодат за новият ден, първият ден от остатъка на живота ви. Носите опита със себе си. Опитът не ни пречи да правим глупости, но ни пречи да ги правим с удоволствие. Покайте се! Покаянието изчиства душите ни и връща правото на невинност и чистота. Познайте себе си! Вгледайте се в себе си и се изучавайте като новооткрита Вселена. Вземете огледалото, погледнете се и вижте как отсреща наднича друг човек по ваше подобие. Той е истинският ви образ. Той е в очите на хората, а вие такива, каквито се мислите, ви няма.  Денят преваля. Скоро ще изгрее  месечината. Тя е огледалото на Бога, в което той вижда нашите земни дела. Бъдете чисти!