Дневен хороскоп - четвъртък, 18 май 2017

Хороскоп

17-05-2017, 18:33

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Слънчев календар - четвъртък, 18 май 2017

Седмичен хороскоп за 15 - 21 май 2017

 

Овен

Днес ще сте прекомерно променливи и  неуловими. Ще ви се появят много нови идеи. Засилва се вашата потребност към конкретна дейност, физическа работа и напълно земни и чувствени удоволствия.

     
 

Телец

Продължителните ви връзки са най–крехки и се нуждаят от много повече внимание. Близки хора ще ви причинят леко безпокойство. Засилете родителската опека над децата и отговорете на нуждите им.

     
 

Близнаци

Ще усещате ритъма на живота във всички негови нюанси. Ще се промени не само външната страна на нещата, но и вътрешното ви възприятие за обстоятелствата. Има опасност от самозаблуди.

     
 

Рак

Днес не сте твърде във форма. Реакциите ви са по-забавени. Не жертвайте времето си за почивка и не се насилвайте да се справяте с това, което не ви е по силите. Измислете начин сами да си доставите малко удоволствие – полезно е за психическото здраве.

     
 

Лъв

Наблюдава се крайна решителност в действията ви през днешния ден. Ще преобладавате в романтично настроение, но по-добре отложете любовните срещи или пък бъдете крайно внимателни и готови на отстъпки.

     
 

Дева

В кръга на вашите интереси ще попаднат нови аспекти, които досега не са привличали вниманието ви. Постарайте се да бъдете в компания на хора, които споделят вашите житейски възгледи и се вслушайте в мнението им.

     
 

Везни

Ще бъдат лесни и хармонични вашите взаимоотношения особено с противоположният пол. В работен план денят ще е доста ползотворен. Някои ще получат ценно предложение, а други подарък.

     
 

Скорпион

За предпочитане е да изберете да се занимавате с такива дела, които ще имат бързо развитие, вместо дългосрочните, които за сега са безперспективни. В интимен план денят е двузначен, затова внимавайте.

     
 

Стрелец

Вие ще бъдете в добра енергийна форма и в добро вътрешно равновесие. Днес не трябва да вземате сериозни решения, а просто се оставете по течението. В къщи може да се появи повод за конфликтна ситуация.

     
 

Козирог

Благоприятен ден. Можете да получите много неща, стига да съумеете как да ги поискате. Възможно е да ви бъде отправен ултиматум. Преговори свързани с професионална дейност ще бъдат напрегнати.

     
 

Водолей

Ще се радвате на добър жизнен тонус. Добре ще ви се удава умствената работа. С лекота ще излизате от всяка по-сложна ситуация. Времето е подходящо за прокарване на новите ви идеи.

     
 

Риби

Далече сте от проблемите на другите, но сте изцяло погълнати от своите. Ще се почувствате уморени и неспособни за сериозна и продължителна работа. Благоприятно е за пътуване.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Получили сме за временно ползване живота си от Твореца, и след това продължава като наше собствено творение, и докато дойде отново момента да го преотстъпим, се чудим какво да направим с него. Направете това, каквото сами пожелаете. Събудете се от сън и създайте своя приказка, която искате да изживеете и силно мечтайте за това. Чудесата стават там, където вярват в тях. Колкото повече вярват, толкова повече се случват. Сърцата ни са понякога като кутията на Пандора, в която са заключени всички скърби и всички човешки радости, но най-отдолу има и останала малко надежда. Понякога изпитваме мъчителна тъга и сърцата ни се свиват в опустошителна безутешност. От многото сгъстени облаци над нас, не успяваме да видим синьото небе на душата си. Всеки е ковач на собствената си съдба, но най- вече неквалифициран. Удоволствието трябва да доминира над всичко. Да повишим качеството на живота и тогава животът ще повиши количеството на качеството!