Ангел Петричев: Бихме Левски с 3:1, но изпуснахме още положения

Няма да подценим Ботев за финала

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев разкри, че в момента има реални оферти за някои от звездите на тима, но не назова за кои от тях става въпрос. В последните седмици усилено се говори, че Джонатан Кафу и Сисиньо може да сменят клубната си принадлежност.

"Въпросите за селекцията нека да са към спортно-техническото ръководство. Има реални оферти за нашите играчи, но само времето ще покаже дали някой вече е изиграл последния си мач за нашия отбор."

"На практика обаче има още много мачове до края на сезона, така че е доста рано за отговор на такива въпроси. Не мога да коментирам какво е говорил Кафу и другите такива изказвания", сподели Петричев след мача с Левски.

В тази битка неговият тим надделя с 3:1 на "Герена", но допусна изключително много положения пред вратата си и този двубой можеше да е със съвсем различен изход. Според него е малко по-трудно отборът да се мотивира, когато вече си е гарантирал титлата.

"Хареса ми играта на момчетата, вложиха се, зарадваха публиката с играта си. Закономерен резултат, изпуснахме доста. Ако кажа, че не съм се притеснявал, ще излъжа. Сега е по-трудна мотивацията, като вече сме шампиони, но пък го няма напрежението. Днес направиха неща, които едва ли щяха да сторят, ако не бяха шампиони."

"Нямам притеснения, че ще подценят Ботев за финала. Там атмосферата ще е такава, че няма да предполага лежерно темпо. Очаквам хубав финал, с голям заряд, защото Ботев играе хубав футбол", сподели още Петричев.