Дневен хороскоп - сряда, 17 май 2017

Хороскоп

16-05-2017, 18:55

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Слънчев календар - сряда, 17 май 2017

Седмичен хороскоп за 15 - 21 май 2017

 

Овен

Проявете повече сдържаност и внимание в общуването си. Макар повечето от вас да използват праволинейната тактика, ще започнете да разбирате, че очарованието и дипломацията играят по-важна роля по пътя към успеха.

     
 

Телец

Денят е благоприятен. Нещата ще започнат да отиват по местата си, но вие самите трябва да положите максимални усилия за това. Наложително е вземането на някои решителни мерки.

     
 

Близнаци

Днес излъчвате увереност, добродушие и веселие. Да се стои във вашата компания ще е истинско удоволствие. Тези, които са сами, имат шанс за нови отношения. Енергично придвижвайте личните дела, които не търпят отлагане.

     
 

Рак

Присъствието на някои хора може да ви доведе до силно раздразнение. Избягвайте да се подлагате на такова странично влияние. Старайте се да пребивавате само в приятна за вас среда или уединение.

     
 

Лъв

Днес е добър ден за общуване, отдих, творчество и случайни любовни флиртове. Можете да изпробвате това, на което отдавна се каните. Намирате се в енергиен подем. Довършете  започнатото.

     
 

Дева

Напълно е възможно да изпаднете в досадни недоразумения. Повече се доверявайте на интуицията си, отколкото на приятелски съвети. В контактите си не проявявайте нито властност, нито излишно покровителство. Неправилно ще бъдете разбрани.

     
 

Везни

Отделете на приятелите си максимално време. През втората половина на деня може да преживеете вълнение или стрес. Избягвайте да повтаряте предишните грешки. Не забравяйте, че някои неща зависят единствено от вас.

     
 

Скорпион

Денят може да се окаже скучен за вашата динамика. Възможно е да се окажете въвлечени в нежелани спорове между ваши близки или приятели. Положете усилия да урегулирате обстановката.

     
 

Стрелец

Изберете си посока на действие и я следвайте като пътеводна светлина. При добро желание от ваша страна, бихте могли да прекарате част от времето си в добра компания. В живота винаги има място за хубави поводи.

     
 

Козирог

Ден за проверка на вашата твърдост, честност и истинност на намеренията и плановете ви. От вас се изисква да проявите подвижност на ума за вземане на важно решение. Резултатите могат да бъдат много добри.

     
 

Водолей

Денят изисква вашето повишено внимание. Избягвайте разговори, които могат да доведат до противопоставяне на принципи. Пазете се да не бъдете въвлечени в междуличностни спорове и интриги.

     
 

Риби

Не разпилявайте силите си в различни посоки, защото и без друго ще има спад в енергията ви.  Ако ви направят предложение, не се съгласявайте на по-малко. И да се почувствате пренебрегнати от нечие поведение не го показвайте.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Всички преживяваме трудни и тежки моменти в нашия живот, но това не е целият ни живот, а само една част от него. Няма защо да се озлобяваме и да проклинаме всичко и всички. Изпитанията са част от живота и не са ни дадени просто така. Животът представлява ежечасно сложни ситуации на избор. Как да постъпим, кой път да изберем? Сложните ситуации в нашия всекидневен живот са ни дадени от Бога, за да ги преодоляваме и да се развиваме като духовни същества. Животът, Бог, наречете го както искате, ни дава шанс да разберем нещо важно, да осъзнаем и да изменим отношението си към него. Трудностите са шанс да научим нещо и да се поправим. Нашите трудности са уроците, които научавайки ги, закаляват нашия дух. Преодолявайки трудностите, ние се изкачваме по спиралата на стълбата, която ни отвежда до върха. Това е пътят на развитие на духа.