Стамен Белчев: Очаквам да победим Локомотив (Пд) с добра игра

Не само ЦСКА вкарва в края на мачовете

ЦСКА няма стил на игра. Поне за момента. Думите са на треньора на "армейците" Стамен Белчев, който говори за клубния сайт преди домакинството на пловдивското Локо.

Ето какво още заяви Белчев:

"Очаквам да покажем добра игра и да победим, разбира се. Мачът срещу Локо (Пд) няма да бъде по-различен от мача с Черно море. Очаквам един отбор, който ще играе затворено. Трябва да бъдем максимално концентрирани, за да може да продължим добрата серия, в която сме влезли.

Повечето от головете не само ЦСКА, изобщо в световния футбол се вкарват в края на мачовете, когато настъпи умората, когато се правят и по-големи грешки. Така че нека да не мислят хората, че само ЦСКА вкарва в края на мача. Не трябва да е самоцел да вкараме още от първата минута. Ако можем - да, добре, както беше срещу Левски, но трябва от първата минута да налагаме нашия начин на игра. Не говоря за стил, още сме много далеч - нашият начин на игра, за да може противникът да се съобразява с това, което ние предлагаме на терена.

Никола Колев получи контузия в последния мач втория отбор, също и Милчо Ангелов. Остават извън групата. Всички други са здрави и са готови за мача. Надявам се да не се отрази този цикъл сряда - събота. Отборът е подготвен. Да, най-вероятно ще направим някои рокади. Нека днес да мине тренировката и ще имам по-голяма яснота около състава".