Звездното влияние върху взаимоотношенията за вторник, 16 май 2017 - bulgaria.utre.bg

Звездното влияние върху взаимоотношенията за вторник, 16 май 2017

15 май 2017, 18:50 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    pixabay.com

Предстои квадратура на Луната с Уран. Как ще се отрази това на взаимоотношенията и любовта? Повишена възбудимост, променливост в настроението и неуравновесеност в чувствата ще влияят върху партньорските взаимоотношения. Може да се стигне до внезапни раздели при вече установени отношения.
Завързване на нови отношения не се препоръчва. Ако сте решили сега да заговорите някой от противоположният пол или са ви уредили среща за запознанство, то по-добре се откажете. Квадратът е аспект на емоционална промяна и нестабилност. При него любовната афера може да възникне изведнъж, а после да охладнее със същата внезапност. Не може да разчитате в никакъв случай на дълготрайни отношения.
Приятелството може да се окаже по-трайно, тъй като не изисква постоянна интимност както в любовните връзки и в него няма такива собственически чувства, които да предизвикват бунтовническата и свободолюбива натура на Уран.
Може би на повечето от вас няма да им е до любов, тъй като Луната все още е в знак Козирог ( до 20:51ч), а нейното влияние се изразява в меланхолични и депресивни настроения, стеснителност, страх пред бъдещето, страх от загуба, затвореност, стремеж към уединение и размисъл. Само не се поддавайте на лоши мисли. Всичко тече, всичко отминава.

МултимедияКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп