Дневен хорскоп за вторник, 16 май 2017

Хороскоп

15-05-2017, 18:42

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 15 - 21 май 2017

 

Овен

Противоречив ден. Внезапно възникнал конфликт ще се разреши във ваша полза. Не се отпускайте нито за миг. Нови неприятности и хабене на нерви няма да ви оставят много дълго да чакате. Въоръжете се с повече търпение.

     
 

Телец

Денят е неподходящ за активна работа в професионалната сфера. Възможен е спад в жизнената ви енергия. Плановете и мислите, които ви са в главата, няма да донесат желания резултат поне засега.

     
 

Близнаци

Жизненият ви потенциал има тенденция към понижение. Не е изключено да сте като отнесени и да се чувствате изморени. Може да преживеете някакви трудности с близък човек.

     
 

Рак

Може да се окаже напрегнат деня. Вероятно защото ще ви бъде много трудно да стигнете до правилно решение. Поради подвеждаща информация или влиянието на страничен човек може да се стигне до неприятности.

     
 

Лъв

Тревоги очакват мнозина от Лъвовете. Поради тази причина няма да сте напълно обективни в преценките си. Стойте по-далеч от шумни компании. Възможни са и някакви изпитания.

     
 

Дева

Не разчитайте прекалено много на късмета си. В даден момент той може да се отвърне от вас. Планетните вибрации е възможно да повлияят върху любовните ви взаимоотношения по не най-добрия начин.

     
 

Везни

Възможно е именно днес да ви настигнат нерешените ви проблеми или отложените ви дела. Дори и в най-стабилните двойки могат да се зародят спорове и конфликти. Внимавайте какво казвате.

     
 

Скорпион

Денят носи позитивни тенденции за вас, например нова благоприятна възможност, или може би намиране на нужния ви предмет, който до скоро сте смятали за изгубен.

     
 

Стрелец

Възможни препятствия на вашия път. Това може да са хора или обстоятелства, които да ви пречат. Нужно ще е да почакате или пък да потърсите надежден способ за тяхното преодоляване.

     
 

Козирог

Доста отговорен период за вас. Избягвайте експериментите и действайте само чрез вече проверени методи. Звездите ви съветват да не се захващате с неща, които не разбирате добре.

     
 

Водолей

Денят предразполага към инциденти, аварии, нещастни случаи. Не влизайте в спорове, не рискувайте. Сега след като вече сте предупредени, можете повече да внимавате и да избегнете злощастните обстоятелства.

     
 

Риби

Предупреждение за някакъв вид предателство или измама. Това е повод да се замислите какви хора ви заобикалят сега. Помнете, че тези, които лъжа, обикновено са склонни да се наричат „честни хора”.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Щастието е въпрос на хармония и идва само, когато сме на истинското си  място в подходящия момент. То не е определен модел, който може да се следва. Щастието е продукт на тайнствена и загадъчна алхимия, на вътрешната душевна смес, състояща се от различни елементи, но в различни пропорции за всеки един човек. До голяма степен то се намира в нашите ръце и зависи от способността да гледаме правилно на житейските ситуации, от възможностите ни да се отворим към другите, да се освободим от условностите от всякакъв характер. Когато сте щастливи, вие се харесвате на Бога, на самите себе си и на другите хора около вас, защото щастливият човек придобива едно особено излъчване, става източник на сияние. Изживейте вашето рождено право на щастие! Станете излъчватели на тази енергия!