Дневен хорскоп понеделник, 15 май 2017

Хороскоп

14-05-2017, 18:30

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 15 - 21 май 2017

 

Овен

Денят няма да ви донесе някакви главозамайващи победи, но ще протече леко и приятно. Някои от вас ще чуят неочаквано любовно признание. Може неочаквано да се отпуснете и да направите непланирани покупки. 

     
 

Телец

Пред вас може да се открият нови възможности. Ще имате шанс за добри резултати. Не започвайте обаче днес любовна връзка. Голяма е вероятността да се превърне в любовен триъгълник.

     
 

Близнаци

Днешните ви решения ще бъдат правилни. Ще успеете отново да станете господари на живота си. Началото на нови делови отношения ще се превърне в изгодно и ползотворно  сътрудничество.

     
 

Рак

Ще се появи възможност да научите нещо ново и полезно. Може да получите интересно предложение. Емоционалният фон е нестабилен. В някои моменти ще е необходимо да се мобилизирате, за да се справите с песимизма си.

     
 

Лъв

Не е лош денят за вас, но бъдете готови на всичко. Необходимо е да съкратите разходите, да се откажете от непланираните покупки заради финансовото положение. Възможни са семейни разногласия и спорове.

     
 

Дева

Денят може да ви донесе нервно напрежение. Макар да се стараете да бъдете снизходителни към чуждите слабости, то другите няма да ви отвърнат със същото. Вземете мерки, за да се защитите от стреса.

     
 

Везни

Предпочитате да се уедините и да подредите своите мисли и впечатления. Оригиналните ви идеи обаче ще бъдат добре приети от околните и никак няма да бъде трудно да привлечете на своя страна нужните хора.

     
 

Скорпион

Със своите качества ще завоювате симпатиите на околните, обаче бъдете готови и за това, някой да се опита да злоупотреби с дружелюбието ви. Вземете предпазни и профилактични мерки относно здравето си.

     
 

Стрелец

Време е за добре обмислени постъпки и конструктивни действия. Няма пречки да постигнете успехи в това, към което се стремите. Добрият жизнен потенциал ще ви помогне за справяне със ситуациите.

     
 

Козирог

Може да имате някои успехи, но денят няма да е лесен. Бъдете готови за непредвидими ситуации. Вашата целеустременост и упоритост граничат с големия ви инат, но именно затова ще успеете.

     
 

Водолей

Успехи ще имате в интелектуалната и творческата дейност, където ще се вдъхновите от нови идеи. Използвайте вашата гъвкавост и многостранност и ще пожънете добри резултати.

     
 

Риби

Важните въпроси за вас, свързани със семейство, деца, здраве, домашни грижи,  обсъдете и с други хора. Така ще чуете различни гледни точки. Страничното мнение в някои случаи е по-обективно, отколкото собствените ви размишления.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Мнозина от нас са завладени от страховете си и притесненията си. Те изпълват мислите ни, карат ни да се безпокоим ден след ден. Ето един метод, който може да помогне. Създайте си специална кутия и я направете в светилище на страховете си. Може да предпочетете също едно тъмно шише. Всеки път, когато някой страх изплува на повърхността и ви обземе, напишете на едно листче от какво се страхувате, кое е това, което е нарушило спокойствието на ума ви. След това поставете листчето в кутията или го пуснете в шишето. После визуализирайте как страховете ви се намират под охрана на по-голямата и висша божествена сила, на която се доверявате да се погрижи за тяхното разрешение. След като съберете някакво количество бележки и след като мине известно време /по вътрешно усещане/ отидете на брега на водоем и хвърлете бутилката като помолите стихията на водата да отнесе далеч от вас със себе си вашите страхове и проблеми. Кутията можете да първо да я изгорите или цяла да я заровите в земята като помолите стихията на земята да трансформира вашите страхове и проблеми.