Дневен хороскоп - събота, 13 май 2017

Хороскоп

12-05-2017, 18:02

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Слънчев календар - събота, 13 май 2017

Седмичен хороскоп за 8 - 14 май 2017

 

Овен

Небесните сили показват, че вие вътрешно израствате, вашите действия са правилни и ви насърчават да продължавате в същата насока. Задействани са градивни промени, които няма да бъдат обаче кардинални.

     
 

Телец

Вие съзрявате и завършвате определен етап в живота си. Може да очаквате благоприятен изход от всяко начинание, а мечтите си да видите осъществени. Определено ще изпитвате чувство на удовлетворение.

     
 

Близнаци

При вас днес действат два вида сили - защитни и разрушителни. За да бъде всичко с благоприятен край се иска само да се съсредоточите и да си наложите някои самоограничения.

     
 

Рак

Нещо при вас се отклонява и не отива в желаната посока. Възможно е да претърпите някаква загуба или отчуждение /разочарование/. Замислете се над създалата се ситуация и решете какво именно трябва да разберете, какво е посланието до вас.

     
 

Лъв

Ще получите духовен дар. Опитайте се да го откриете сред многото ситуации на деня. Обърнете внимание на това, което ви се случва. Ако някой иска да ви даде съвет, то вслушайте се. Анализирайте всичко и бъдете внимателни!

     
 

Дева

Намирате се в отрязък от времето, където сякаш има вакуум. Това ще рече, че трябва да се отдадете единствено на мига. Миналото е умряло, бъдещето още не е настъпило. Не си внушавайте, че ви преследват неудачи!

     
 

Везни

Не е изключено да преживеете кризисна ситуация, което ще изисква от вас някакъв вид саможертва. Обаче не забравяйте, че в края на всеки тунел има светлина. Не се поддавайте на съмнения, които ще действат като отровни изпарения.

     
 

Скорпион

На вашия път са се явили препятствия. Това е вашето предизвикателство за деня. Може да са външни обстоятелства, но може пречките да са вътре във вас. Възможни са неприятности с близките ви или проблеми със здравето ви.

     
 

Стрелец

Днес ще бъдете уязвими за много неща. Възможен е срив в отношенията или несполука в работата. Положението изисква да бъдете достатъчно гъвкави и да се откажете от праволинейните решения.

     
 

Козирог

Много от вас ще се окажат на кръстопът. Изборът ще бъде труден. В зависимост кой път ще изберете може да настъпят кардинални промени или да разберете, че се връщате всъщност назад.

     
 

Водолей

Много от вас ще се окажат на кръстопът. Изборът ще бъде труден. В зависимост кой път ще изберете може да настъпят кардинални промени или да разберете, че се връщате всъщност назад.

     
 

Риби

Днес от вас ще струи едно особено излъчване, което няма да остане незабелязано от останалите. Това може да предизвика и по-хубави случки за вас. Не оставяйте обаче чувствата да вземат връх над разума.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  В Пиза на слънчевия часовник, построен от Марко Салвадори, бил поставен надписа:”Отбелязвам само светлите часове!”
И вие отбелязвайте и си спомняйте само светлите и щастливи часове на деня, спомена за разумно осмислените часове и сторените добри дела, нека те да бъдат наградата и радостта от деня ви.