Дневен хороскоп - петък, 12 май 2017

Хороскоп

11-05-2017, 18:33

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 8 - 14 май 2017

 

Овен

Обективно оценявайте реалността, преди да се впуснете в действия. Имате защита и късмет, които са по-скоро непредвидени, идват неочаквано при вас. Просто ще се окажете на точното място, в точното време, за да оберете плодовете.

     
 

Телец

Два пъти помислете преди да се захванете с нов проект, защото на сегашния етап нямате нито необходимата енергия, нито способността да го доведете докрай. Пазете се от настиване.

     
 

Близнаци

Денят е свързан с ограничения и задръжки. Събитията са извън вашия контрол. Ако се чудите дали да рискувате, по-добре недейте. Ще имате контакт с бездушен човек, който не проявява никакъв интерес спрямо вас.

     
 

Рак

Денят символизира промени и трансформации на някакво равнище. Вярното решение ще ви бъде подсказано по странен начин. Възможните промени значително ще подобрят вашето положение.

     
 

Лъв

Денят ще е изпълнен с богат диапазон от случки и настроения. Нищо чудно да решат да ви направят изненада, която може да не ви допадне особено. Утешете се поне, че е в резултат на мили чувства.

     
 

Дева

Днес ще се нуждаете от повече енергия и сили, за да можете да се справите с вашите отговорности, които не търпят никакво отлагане, както в професионален, така и в личен план.

     
 

Везни

Ще установите, че сте оплетени в ограничения, отсрочки, проблеми, но колкото и значими да са те, ще получат своето разрешение в нужното време, и никакво безпокойство и припряност от ваша страна няма да помогне да се решат по-бързо.

     
 

Скорпион

Ще се радвате на добро здраве и силни съпротивителни сили на организма. Изживявания, съпроводени със силни емоции. Възможно е да ви натоварят с допълнителни отговорности.

     
 

Стрелец

Добър ден, в който мнозина ще успеят да направят пробив. Запазете оптимистичната си позиция и скоро ще бъдете възнаградени. Успехът, към който се стремите ще дойде бавно, но сигурно.

     
 

Козирог

Не отлагайте за утре това, което можете да направите днес. Не си позволявайте да стоите без работа. Денят може да стане начало на нещо важно за някои от вас. Отнесете се сериозно към молбите на близки хора.

     
 

Водолей

Опасността на днешния ден се състои в това, че енергията ви може да изтича чрез необмислени или ненавременни действия. Ще намерите отговорите, които търсите вътре в себе си, а не в съветите отвън.

     
 

Риби

Под временната вибрация на деня може да очаквате късметът ви неочаквано да проработи. Професионалните партньорства са в много благоприятно положение, както и сърдечните връзки. Ще изпитате задоволство от нещо.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Немските медици доказали, че очевидна полза за организма носи класическата поезия. Например рецитирането на стихове на Хомер води до нормализиране на дишането и сърдечният ритъм. Това може да бъде използвано в допълнение към комплексна терапия на заболявания на дихателните органи и сърдечно-съдовата система.  Така че не се отказвайте от класиката - от нея очевидно има не само естетическа полза и ако почувствате приближаването на неразположение, хващайте някоя книга с класическа поезия и рецитирайте.