Слънчев календар - петък, 12 май 2017

Хороскоп

11-05-2017, 18:12

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 8 - 14 май 2017

23 слънчев ден – Денят е посветен на Великата Пустота. Открива пътя към религията, смъква маските от всяко зло, управлява времето, покровителства посевите, зачатието на децата. Време за покаяние и любов.

Тотем –  Бял паяк, символ на съзидание, творчески дар, неизтощимост, всичко идва в точното време.

Ден на свободата, затова се оставете на потока. Подходящо за социални мероприятия, подписване на важни документи, сериозни юридически дела. Старайте се по-малко да почивате. Добре е да се започне курс за лечение, да се приготвят лекарства, но не течни. Денят е добър за сватба (но без алкохол) и не е подходящ за развод. Спете повече. Блажен е този, който има сън на обяд (показател за връзка със своя Дух пазител). Препоръчва се да се изкъпете, да се подстригвате и режете нокти. Ако не ви е време за подстригване, може само леко да подстрижете някой кичур.

Не се препоръчва да купувате нови вещи, защото бързо ще увехтеят и да се занимавате с дома си. Не се препоръчват ремонти. Не трябва да се уединявате и да се предавате на унинието. Не избягвайте семейните прегръдки, но само при взаимно съгласие.

Диета – Храната трябва да е лека и едва доловимо да ухае. Важно е да има лека киселина и билки в нея.

Облекло –  За предпочитане е да се носят сиви дрехи като защита. Да се избягват ярките и пъстри цветове и съчетание от черно-бяло. Избягвайте да носите шапки.

Знамения – Те са свързани с природата и растенията. Лошо е да има гръм в небето. Ако падат върху вас листа или клончета от дърво – пригответе се за неприятности и промени на работното място.

Ако попаднете на прах и кихате от това или косъмче от ресницата попадне в окото – дезориентация, измама.

Да намерите жълти метални предмети – изясняване на объркваща ситуация.

Да загубите копче или някаква дреха – знак за избавяне от лоши запознанства и всичко излишно.

Ако се спука крана на водата или водата капе от него – знак за финансови загуби.

Сънища – По-добре да нямате сънища в този ден. Ако имате множество сънища, значи се намирате на грешен път и сте далече от истината, както и че не сте в много добри взаимоотношения със своя Ангела-Хранител. Да видите в съня си бял цвят – знак за невидимо покровителство.

Числа на деня – 23, 44