Дневен хороскоп за четвъртък, 11 май 2017

Хороскоп

10-05-2017, 19:01

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Слънчев календар - четвъртък, 11 май 2017

Седмичен хороскоп за 8 - 14 май 2017

 

Овен

Въпреки че действате активно и със старание, резултатите ще се забавят при вас. Ще възникнат незначителни пречки, които с малко повече упоритост и воля ще съумеете да преодолеете.

     
 

Телец

Денят може да е напрегнат за вас, служебният график да бъде интензивен. Времето няма да ви стигне, затова преминете направо към най-същественото. Добре ще е за вас, ако общувате днес по-избирателно.

     
 

Близнаци

Ще имате един сравнително добър ден. Вашият професионализъм и умението ви да приемете нови знания ще ви бъдат само от полза и са залог за успеха ви и благосъстоянието ви.

     
 

Рак

Възможно е да има нарушение в плановете. Всякакви емоционални, домашни и финансови проблеми могат да окажат силно въздействие върху партньорските или други лични взаимоотношения.

     
 

Лъв

На вашият път може да има прегради, но изпитанията са за смелите. Не следвайте мнението на тълпата и се пазете да не се поддавате на внушения. Едни ще се измъчват от големи страсти, други - от честолюбиви мисли.

     
 

Дева

Безпорядъкът, който цари наоколо направо ви действа на нервите. Овладейте вашата сприхавост, особено в службата. Старайте се да намерите вътрешен баланс. Не изливате лошите емоции върху хора, които нямат вина.

     
 

Везни

Ако се почувствате уморени, отдайте се на отдих и релакс. Твърде са възможни усложнения в личните взаимоотношения, понеже се държите малко нехайно и безразлично към половинката си.

     
 

Скорпион

Не е изключено да трябва да се занимавате с проблеми, които не са ви особено приятни. Не бързайте да преминавате към действия, докато не се убедите, че постъпвате правилно.

     
 

Стрелец

Имате доста енергия, само определете за какви цели най-добре ще я използвате. Съществува голяма вероятност да получите приятна новина или неочаквано предложение, но бъдете предпазливи.

     
 

Козирог

В този ден имате възможност да направлявате съдбата си. Сами ще решите дали да се подчините на волята на обстоятелствата или не. Бъдете по-избирателни в контактите си. Може някой от колегите да ви да действа зад гърба ви.

     
 

Водолей

Постарайте се внимателно и детайлно да обмислите нещата и да ги видите такива, каквито са те в действителност. Поради напрегнатостта си може да изпитате известно неразположение. Възможни са изненади.

     
 

Риби

В началото на деня ще реагирате доста по-емоционално на всичко, но през втората му половина ще се отнасяте не само по-безгрижно, но и по-лекомислено, ще намерите повод да се повеселите и позабавлявате.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Сигналите от обкръжаващият свят. Става така, че вие закъснявате за среща, а колата ви не пали, ключа за в къщи някъде пропада, пътят е отбит, автобуса не идва. Такива сигнали трябва обезателно да се вземат под внимание. Вашата любяща Вселена ви предупреждава за това, че не е най-подходящият път за вас в настоящето време. Помислете още веднъж необходима ли ви е тази работа, подходящ ли е за вас човека с когото ще се срещате? И не забравяйте да благодарите за своевременния сигнал. Ако всичко върви по масло, нужните хора се появяват сами, вратите се разтварят, птичките пеят, любимата мелодия звучи по радиото - ура, това значи, че пътят е открит за вас, може смело да отивате и даже да рискувате. Степента на риска показва степента на вашето доверие към благодатната Вселена. Например вие почивате и обмисляте сделка и запява птичка - сделката ще се състои, бъдете уверени. Ако вашето тяло се чувства добре с даден човек или в дадена ситуация, значи всичко е наред. Нека ви съпровождат само положителни сигнали от любящият свят. Нека всичко живо наоколо с радост откликва на вашето внимание.