Дневен хорскоп за сряда, 10 май 2017

Хороскоп

09-05-2017, 19:22

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 8 - 14 май 2017

Слънчев календар - сряда, 10 май 2017

 

Овен

Овните могат да разчитат на материална поддръжка. Тя няма да е голяма, но все пак ще приповдигне настроението им. Не е изключено да преживеят разочарование от някого през деня, тъй като емоциите им ще са много силни днес.

     
 

Телец

Телците са предразположени към активен начин на живот. Днес не трябва да стоят на едно място, нужно им е повече движение. Ще намерят нови варианти, за които преди не са се сещали.

     
 

Близнаци

Близнаците днес ще нервничат повече от обикновено. Нека да помислят как да преобразят своята външност. Могат да получат неочаквано известие, което да промени плановете им за деня.

     
 

Рак

С Раците ще е трудно да се спори днес. Те категорично ще отстояват своето мнение дори в някои случаи да не са прави. Ако сутринта им е трудно да вземат решение, то през целия ден всичко ще бъде напразно.

     
 

Лъв

На Лъвовете няма да им достига увереност днес, което ще ги нервира. Спорове ще има между тях и близките им. Конфликтни ситуации ще възникват в семействата им по често от обикновено.

     
 

Дева

Девите днес не са на себе си. Някои от тях ще похарчат много пари, но това ще е за тях  с нищо несравнимо удоволствие. Време е да се замислят за домашните си дела. Колко им се иска само да променят нещо около себе си!

     
 

Везни

Везните ще открият в днешния ден нови интереси за себе си. Може да започнат да се занимават с нещо, за което по-рано не са и помисляли. Днес ще изпитат ревност и подозрителност към партньорите си.

     
 

Скорпион

Скорпионите трябва да проявят повече предпазливост при общуване с непознати или малко познати хора, тъй като могат да възникнат сериозни проблеми. Ще узнаят информация, която е била недостъпна досега.

     
 

Стрелец

На Стрелците няма да им достига търпение и въздържание. Всички затруднения и препятствия ще предизвикват у тях раздразнение. Ще отдадат всичките си сили на семейството и ще получат признателност от тях.

     
 

Козирог

Козирозите днес са повече от сантиментални. Способни са да мислят само за личния си живот, любимия човек и неговите интереси. Иска им се да получат колкото може повече удоволствие.

     
 

Водолей

Водолеите ще се наслаждават на личния си живот. Партньорът им ще прояви удивително внимание, а може и на всичко отгоре подарък да получат. Днес са в състояние да  свършат много полезни дела.

     
 

Риби

На Рибите не им се стои на едно място. Тъй като не им се остава сами, вероятно ще предлагат срещи на другите. Трябва да се държат далеч от хора с Асцендент или Слънце Скорпион. Многото емоции са вредни за здравето.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

“За тебе изгрява слънцето, луната осветлява нощта и сияе разнообразният хор от звезди; за тебе веят ветровете, текат реките, за тебе израстват тревите и растенията; за тебе природният хор извършва свойственият си порядък; преминава нощта, настъпва денят. Всичко това става за тебе, а ти при такова служение на създанието да преминаваш времето в леност, да служиш на дявола, взел от Бога такъв дълг, не можеш Му се отплати с нищо!” С този цитат от творенията си, Йоан Златоуст иска да ни каже да ценим и да не хабим в празнота времето си. Попитали един мъдрец в древността кое е най- ценното нещо в света. “Времето- отговорил той, - защото с време може да се постигне всичко, а само времето не може да се купи с нищо!” Ако времето е най-голямата ценност, то изгубеното време е най-голямата вреда. Римският император Тит, всяка вечер си давал сметка за това, как е прекарал деня и когато минавал някой ден без да извърши нещо добро, със съжаления отбелязвал в дневните си записки:” Изгубих този ден!”. А вие живейте така, че да не съжалявате за изгубените дни от живота си!